hvordan man kan sætte film på en DS lite

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-27

Prale indbyggede skærme og designet med rejser i tankerne , håndholdte spillekonsoller er robuste , men utrolig modtagelige for skærmen ridser . Den dobbelte-screenes Nintendo DS Lite er ingen undtagelse , herunder en touch screen , der er let at skade , hvis du ikke passer på . Snarere end løbe risikoen for at ødelægge dine dyre konsol , indkøb beskyttende film til at bevogte de skærme på din konsol beskytter din investering fra enhver skade

Du skal bruge: .
DS -skærm beskyttere
Vinduespudser .
Bløde, ikke- slibende klud .
Trykluft .


1 .
Rengør hver DS -skærm umiddelbart før et skærmbeskytter . Støv på skærmen med komprimeret luft , derefter anvende vinduespudser til en blød , ikke- slibende klud og tørre støv og snavs . Sørg for, at skærmen er helt tørt , så støv igen med trykluft .
2 .
Bestem der beskytter går på hvilken skærm . Filmen til den øverste skærm er typisk sværere og større end den nederste skærm film . Den nederste er lidt mindre og blødere at rumme for DS Lite touch kontrol .
3 .
Fjern den beskyttende plastik fra den første beskyttende film og anvende den til DS , startende fra den ene kant , langsomt at trykke det ned som du anvender det i resten af skærmen . Tag dig tid til at undgå at efterlade luftlommer mellem film og skærmen .
4 .
støv af anden skærm ved hjælp af komprimeret luft til at klare støv , der er akkumuleret under anvendelse af de første beskyttende film . Derefter anvende protektor for den anden skærm , ligesom du gjorde den første , fra den kant og tage sig til at arbejde ud eventuelle luftbobler .

gode råd og advarsler


 • Tag dig god tid . Anvender beskyttende film til håndholdte spillekonsoller er tricky , men ofte besværet værd .
 • Læs brugsanvisningen til din DS Lite skærm beskyttere , før du anvender dem til din konsol for yderligere instruktion .
 • Tredjeparts skærm beskyttere kunne vanskeliggøre udførelsen af din DS Lite 's touch screen .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en harddisk i en sag   

  Kommentarer

  Code:
  change