hvordan man kan udføre fejlfinding på en dell D600 cd rom

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-20

Laptop cd-rom -drev , ligesom den type der findes i din Dell D600 bærbar computer , en tendens til at være mere kræsen end deres stationære computer kolleger . Dette er primært på grund af den bærbare karakter af bærbare computere . Som du bære din computer rundt med dig , får enheden skubbet , og indersiden af drevet kan blive snavset . Heldigvis er der en række ting , som du hurtigt kan gøre for at fejlfinde på dit Dell D600 cd-rom- drev
1 .
Geninstaller din Dell D600 cd-rom- drev software driver . Gå til Dell. com og klik på " Produkter ". Find det produkt side for Dell D600 bærbar computer og klik på " Support ". Download den nyeste version af softwaren driver til cd-rom- drev . Dobbeltklik på den for at installere . Når denne er færdig , skal du genstarte computeren for at se, om det har løst problemet , du har med dit drev .
2 .
Sørg alle diske , du forsøger at bruge med din Dell D600 cd-rom -drev er ikke beskadiget , ridset eller snavset på nogen måde. Undersøg den side af disken , hvor data er lagret-hvis der er nogen dybe ridser præsentere problemet formentlig ligger hos selve disken og ikke med din cd-rom -drev . Hvis nogen snavs er til stede , rense ud disken og derefter prøve at bruge det igen .
3 .
Rengør din Dell D600 's cd- rom -drev . Hvis dit drev fortsætter med at give dig problemer , er det en god indikation af, at laserlinsen på indersiden af drevet er snavset . Enten blæse ind i drevet med en dåse komprimeret luft eller køb et kit fra en elektronik butik , der er designet til at rense ud på indersiden af cd-rom- drev . Disse metoder vil løsne snavs , der blokerer cd-rom- drev 's laser linse , som gør det muligt at læse data på cd'er igen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere en hel cd til mp3 

Kommentarer

Code:
change