hvordan man kan udføre fejlfinding på en hjemme - bygget computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-28

Hjemmebyggede computere giver bygherrer fleksibilitet for at vælge netop de komponenter , de ønsker , fra sagen og fans til bundkortet og strømforsyningen . Men i modsætning til mærkevarer computere , hjemme-byggede modeller normalt efterlade fejlfinding op til computeren ejeren , fordi der ikke er nogen overordnet system sælger eller formidler , der kan yde støtte . Når du støder på problemer med din hjemmecomputer bygget computer , der er nogle grundlæggende trin, du kan følge for at få dit system tilbage på sporet

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Antistatisk armbånd .


1 .
Åbn computerens kabinet , mens computeren kører for at sikre , at CPU blæseren er i drift . Hvis der er tale fans eller en fan på dit grafikkort , sørg for at de alle er også kører . Hvis nogen af disse fans ikke er i drift, skal du sørge for , at de er tilsluttet den pågældende strømkilden fra strømforsyningen ( eller bundkort , i tilfælde af CPU fan ) .
2 .

Sluk og tag stikket ud af computeren .
3 .
Placer antistatiske armbåndet rundt om håndleddet og vedhæft dens klip til computerens chassis .
4 .
Kontroller, at hver af de udvidelseskort er fuldt tilsluttet bundkortet . Hvis du er usikker , skal du fjerne et kort ved at fjerne den skrue , der holder det til den bageste del af sagen , og derefter frakoble den . Re-sæde kortet i bundkortet ved at skubbe den med begge dine tommelfingre eller med to fingre , så du anvender ensartet tryk på både højre og venstre side af kortet . Udskift skruen .
5 .
Kontroller at harddiske og optiske drev er fuldt tilsluttet til bundkortet . Kig på forbindelsen på både drev og bundkortet for at sikre, at ingen løse forbindelser er til stede . Sørg desuden for, at der er et strømkabel sat i hvert drev .
6 .
Sæt tilfælde dække og stikket i din computer . Slå den til .

gode råd og advarsler


  • Brug kabelbindere at ombryde bundter af kabler sammen . Dette kan hjælpe luftstrømmen i dit hjem indbygget computer og undgå opvarmning spørgsmål . Dette kabel management trin kan også bidrage til at forebygge kabler fra at få slået ud af stedet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man laver min laptop trådløst signal længere     

    Kommentarer

    Code:
    change