hvordan man kan være en tilpasset pc builder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-14

Hvis du ikke er en fan af navne , dit bedste valg er at være en tilpasset pc bygherre . Grundene til at gøre dette varierer fra person til person , men med denne metode , du har fuld kontrol over, hvad du får , og hvor meget du får det til
1 .
For at kunne være en tilpasset pc bygherre , så spørg dig selv om du har brug for en gaming computer , eller blot en pc til at gøre dit daglige lektier eller andre lys virksomhed. Er det primært til kontorbrug ? Eller er du planlægger at have alle de nyeste inden for multimedier ? Dette vil afgøre nogenlunde , hvor meget du skal bruge for at gøre dette, og enhver fremtidig specialbygget computer .
2 .
Inden gå til butikken for at købe en computer dele , sidde ned og gøre nogle forskning for at finde de bedste computer tilbud . Der er mange online tilbud , som kan hjælpe dig med at spare på nye eller brugte computer dele . Hvis du er komfortabel køber fra hjemmesider , de normalt tilbyde bedre priser end de lokale butikker .
3 .
Som en tilpasset pc bygherre , så tjek deres lejlighedskøb bin , da de ofte har masser af ældre harddiske , lydkort , grafikkort og meget mere . Specialbygget computere giver dig masser af valgmuligheder , er dette den største fordel . Være på en rabat betyder ikke, de er upålidelige , det betyder blot, at der er nyere produkter derude . Har du brug for en 500 GB harddisk , eller vil du nøjes med 120 GB ? Den tidligere kan købes nye og dyrere , mens sidstnævnte kan findes meget billigere .
4 .
Selvom du ikke har brug for den nyeste teknologi , gør din computer varigt til lang tids brug . Med andre ord , . købet nok RAM hukommelse og harddisk plads , så du ikke behøver at opgradere den i den nærmeste fremtid , selv hvis du kun agter at foretage en billig stationær computer
5 .
Dit bundkort er en af de vigtigste ting , du skal kigge efter. Sørg for at få en , der rummer omkring fire RAM slots ( for at opgradere lettere hvis det er nødvendigt ) , og hvis det er muligt , kigge efter noget med indbyggede komponenter og nok USB -porte .
6 .

Når du vælger den type af termiske fedt ( termisk paste ) , aldrig gå til noget , der koster mindre end $ 6. Normalt mere pålidelig dem vil blive prissat mellem $ 10 og $ 13 . Dette vil sikre, at du anvender høj kvalitet fedt på din processor ved oprettelsen vores specialbygget computer .
7 .
For bedre at kunne håndtere en specialbygget pc , skal du gå for open source -software , når computeren er blevet bygget . Stedet for at installere et dyrt Operating System , få noget som Linux , afhængigt af dine behov . Der er masser af gratis programmer til at understøtte dit daglige computer behov , såsom en gratis Office- program ( Open Office ) og meget mere .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en HP laser jet 1100 printer 

Kommentarer

Code:
change