hvordan man kan være jordet når du tilføjer computerens hukommelse

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-05

Elektrostatiske udladninger, eller ESD , er en frigivelse af statisk elektrisk strøm. Statisk elektricitet kan bygge på grund af friktion med objekter , for eksempel , når gnide fødderne langs en tæppe med sokker på . Når man arbejder med elektronik , såsom at åbne en pc til at installere RAM eller anden hardware opgraderinger , er det vigtigt at sørge for , at du er jordet at fjerne statisk elektricitet , fordi ESD potentielt kan skade en computers hardware

Du skal bruge:
Antistatisk armbånd .
Antistatisk mat .


1 .
Brug en antistatisk armbånd til at sprede statisk elektricitet . Et antistatisk armbånd er et armbånd med en jordforbindelse ledning , der går rundt om dit håndled og klip i den anden ende , som du tillægger en grundstødning punkt sådan en stor metalgenstand som chassis ( sag) en computer .
2 .
Brug en antistatisk måtte , som du arbejder på computeren . Et antistatisk mat svarer til en antistatisk armbånd , undtagen det giver en statisk-fri bordpladen , som du kan sætte RAM -moduler og andre komponenter på når du arbejder med dem . Igen, vil måtten har en ledning , der skal være tilsluttet en jordforbindelse punkt .
3 .
Touch chassis af computeren som du arbejder med det . Selv når du bruger antistatisk udstyr , røre ved computeren kan hjælpe aflede statisk elektricitet , når du installerer RAM inde i computeren . Det er en god idé at have en hånd røre tilfældet på alle tidspunkter , når du installerer hardwaren .

gode råd og advarsler


 • Statisk elektricitet er mere sandsynligt under tørre forhold .
 • Følg altid jordforbindelse instruktioner, der fulgte med antistatisk armbånd eller mat , som produkter kan variere .


 • Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer laptop videoer   

  Kommentarer

  Code:
  change