hvordan man konfigurerer en HP Jetdirect -kort til en laserjet 2100tn

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-19

Installation af en netværksprinter er en glimrende måde at spare penge og system ressourcer . Med en netværksprinter , der er nedsat , vil alle på kontoret kunne bruge den samme printer , spare penge , der ellers ville blive brugt på de enkelte desktop printere . Men for at printeren kan fungere korrekt det skal være korrekt konfigureret . Hvis du har en LaserJet 2100TN printer og en HP JetDirect -kort , er det vigtigt at konfigurere , at kortet korrekt

Du skal bruge: .
JetDirect kort
Printer.
Papir .


1 .
Find printerens kontrol display og klik på " Menu " knappen indtil du når " EIO Jetdirect " menuen . Klik på " Item " knappen , indtil " CFG Network=NEJ " vises .
2 .
Klik på " Value " -knappen for at dreje "Nej " til et " Ja ". Klik på " Item " knappen , indtil " Cfg TCP /IP " vises .
3 .
Klik på " Value " -knappen for at ændre værdien til " Ja ". Brug " Value " -knappen for at indstille hver enkelt del af IP-adresse. Klik på " Vælg "knappen for at acceptere ændringerne .
4 .
Klik på " Menu " knappen indtil " Information " menuen vises . Klik på " Item " knappen indtil " Udskriv Configuration " element vises . Klik på " Vælg "knappen for at udskrive en konfigurationsside . Kig på konfigurationssiden , og sørg for den IP-adresse , du har tilknyttet, er afspejlet i printerindstillingerne .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger et iSight kamera til webkonferencer 

Kommentarer

Code:
change