hvordan man laver min laptop trådløst signal længere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-28

Selv om de fleste bærbare computere har en indbygget trådløs modtager , der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et Wi-Fi- netværk , kan du finde signalet er ikke stærk nok til at hente nogle trådløse netværk , der er for langt væk . Det er ikke muligt at gå ind i computeren og tweak modtageren om at udvide antallet , men du kan tilslutte en USB- adapter med en udvidet rækkevidde til at øge dine chancer for at oprette forbindelse til et trådløst signal

Du skal bruge: .
Trådløs USB-adapter .


1 .
Køb en trådløs USB- adapter . Enheden emballagen skal fortælle dig det område i fod computeren kan være væk fra en trådløs signal og stadig modtage et signal .
2 .
Sæt USB trådløse adapter i enhver ledig USB -port på din computer . Et lys springer på når du indsætte USB-enheden helt.
3 .
Højreklik på den trådløse ikonet i nederste højre hjørne af dit skrivebord (øverst til højre hvis du bruger en Mac ) og vælg " Aktiver "valgmulighed . Med en Mac du klikker på den trådløse adapter , du har tilsluttet .
4 .
Højreklik på den trådløse ikon igen og vælg "Vis trådløse netværk " valgmulighed . En liste over alle de trådløse netværk vises . Forhåbentlig vil du se flere netværk nu, at du har forlænget rækkevidde.
5 .
Klik på det netværk , du ønsker at deltage , skrive den password ( hvis påkrævet) og klik på " Connect ".


Previous:nothing Next:hvordan man kan foretage fejlfinding af et ati grafikkort 

Kommentarer

Code:
change