hvordan man rent spildt kage på en bærbar tastatur

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-21

Kage og en bærbar computer tastatur ikke blandes . Men du er heldig , hvis man smider et stykke kage på din bærbare computer , da det ikke var en væske, der kan forårsage store skader på din maskine . Men tiden er af afgørende betydning , da jo længere det går ikke renset , jo bedre chancerne for, at krummerne vil finde vej ind i det indre af den bærbare computer , hvor de kunne skabe ravage

Du skal bruge:
3 microfiber klude , gamle T-shirts eller lommetørklæder .
smør kniv .
opvaskemiddel .
isopropylalkohol .


1 .
Gem og overføre nogen vigtige dokumenter og elementer til et flashdrev eller online , før du slukker din laptop . Gør dette hurtigt , da flere vragrester siver ind i din hardware værre , du vil være.
2 .
Sluk din bærbare computer og tage din bærbare computer .
3 .
Vend den bærbare computer over en skraldespand eller synke , og ryst den forsigtigt . Dette er at få de fleste af de mister resterne ud af overfladen på tastaturet .
4 .
Fjern alle de nøgler , der har kage på dem . Ved hjælp af en smør kniv eller din finger negl , under nøglen får, og løft op . De vil pop off .
5 .
Placer nøglerne i en lille skål . Tilføj et par dråber opvaskemiddel og fylde skålen op med varmt vand . Lad tasterne blød i sæbevand .
6 .
Tør kage ud af krinkelkroge med en tør microfiber klud . Hvis du ikke har en mikrofiber klud , skal du bruge en gammel T-shirt eller lommetørklæde .
7 .
Bland ene side varmt vand og en del isopropylalkohol i en lille skål . Fugt en anden klud med løsningen . Sørg for, at klædet er ikke drypper våd , bare lidt fugtig .
8 .
Tør den hårde pletter med en fugtig klud . Hvis de hårde pletter er små , dip en vatpind i løsningen du har foretaget i Trin 7 . Kør vatpind over de bittesmå snavsede områder . Tør laptop tastatur tørt med en med en tør microfiber klud . Hvis du ikke har en mikrofiber klud , skal du bruge en gammel T-shirt eller lommetørklæde .
9 .
Rub rabat på alle rester fra de taster, du har fjernet . Tør tasterne af med en tør microfiber klud . Hvis du ikke har en mikrofiber klud , skal du bruge en gammel T-shirt eller lommetørklæde . Læg nøglerne ud for en time til at sikre, at de er tørre .
10 .
Lad din bærbare computer tørre i en time . Du vil være sikker på der ikke er fugt på maskinen , når du sætter det ind og tænde den. Sæt nøglerne tilbage på tastaturet . Sæt din bærbare computer tilbage i til strømkilden og tænd for maskinen .


Previous:nothing Next:hvordan man får en installere cd for et skærmkort 

Kommentarer

Code:
change