hvordan man skifter et kabel usb til seriel

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-12

Serielle porte , også kendt som RS -232 porte , der bruges til at tilslutte en række forskellige enheder til en computer , herunder printere , scannere og visuelle udstyr , som skærme og projektorer . Mens mange computere har en seriel port til tilslutning af serielle enheder , de fleste computere har ikke mere end én , og nogle computere ikke har nogen . USB -porte på den anden side , er som regel rigeligt på både stationære og bærbare computere . Hvis du har en seriel enhed , som du har brug for at oprette forbindelse til din computer , men ingen serielle porte til rådighed, kan du skifte et USB-kabel til seriel .

Du skal bruge: .
USB -til-RS -232 adapter kabel
USB-til-RS -232 driver -cd .


1 .
Sæt USB-enden af USB -til-RS -232 kabel adapter til computeren . Alle åbne USB -port på computeren vil arbejde , men hvis du planlægger at forlade det serielle kabel, der sluttes til computeren fuld tid , kan du sætte den ind i en port på bagsiden af enheden , så kablet ikke vil være i den måde .
2 .
Indsæt driver CD , der følger med USB-til-RS -232 -adapteren i cd- drevet på computeren . Når computeren genkender cd'en , skal føreren konfiguration automatisk starte . Hvis konfigurationen ikke starte , gå til " Start " menuen og " Computer " eller " Denne Computer ". Dobbeltklik på det drev , der indeholder cd'en i det medfølgende drevet listen for at starte cd'en og begynde konfigurationen .
3 .
Følg instruktionerne på skærmen er bestemt i driverkonfiguration ansøgningen . Programmet installerer driverne til USB-til-RS -232 adapter kabel til computeren .
4 .
Fjern cd'en fra cd -drevet og genstart computeren . Når computeren starter op igen, USB -til-RS -232 adapter kabel skal være i brugbar stand . Sæt det serielle kabel som helst enhed i den serielle port ende af adapteren til at tilslutte den til computeren .

gode råd og advarsler


  • Køb en USB-til-RS -232 kabel adapter på en elektronik -eller computerforretning , eller online på websites såsom USB Gear og Amazon .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en LaserJet 1022 fuser     

    Kommentarer

    Code:
    change