hvordan man vælger et godt grafikkort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-18

Der er en række faktorer , som går ind i at finde et godt grafikkort til din computer . Selv om selve kortet stort set bestemmer video og 3D- funktioner i dit system , er det vigtigt , at du tager hensyn til processor og RAM , når der vælges et produkt . Du vil grafikkortet til at komplimentere din systemkonfiguration til at give dig den bedst mulige ydelse . Du skal blot vælge den højeste ende grafikkort , der er kompatibel med dit bundkort , vil ikke nødvendigvis give de bedste resultater , og det vil bestemt ikke være den mest overkommelige rute , enten .

Du skal bruge:
internetadgang
. Computerhardware detailhandel hjemmeside .
Computer management software .


1 .
Hent og installer den computer management software efter eget valg ( Sandra Suite , Belarc rådgiver og AIDA32 er de mest populære programmer) .

2 .
Start computeren management software .
3 .
Analyser computerens hardware konfiguration til at bestemme fabrikat og model af dit bundkort .

4 .
Download brugermanualen til bundkortet fra producentens websted .
5 .
Åbn brugervejledningen og gennemgå afsnittet om grafikkort til at bestemme , hvilken type kort er kompatibelt med dit system . Bundkortet vil støtte enten AGP eller PCI stil grafikkort . Vær sikker på også at bemærke version ( AGP 1,0 , 2,0 , 3,0 eller PCI x1 , x4 , x8 , x16 ) .
6 .
Naviger til din foretrukne computerhardware detailhandel hjemmeside ( som newegg , Tiger Direkte eller Fry 's ) .
7 .
Søg efter grafikkort , som er kompatible med dit bundkort . De fleste computer hardware detail websites vil give dig mulighed for at filtrere søgeresultater baseret på grafikkort konfiguration . Hvis du ikke kan filtrere resultaterne ved blot at medtage slot skrive navn i søgefeltet .
8 .
Sortér søgeresultaterne på brugervurderinger for at vise det bedste grafikkort til dit system øverst . Normalt mulighed for at sortere søgeresultaterne fundet nær toppen af siden .
9 .
Gennemgå højest ratede grafikkort læse en ekspert eller brugeranmeldelser at få en bedre forståelse af funktionerne i grafikkortet . Anmeldelser bør også fremgå af , hvad du kan forvente fra grafikkortet i forskellige præstationer miljøer ( f. eks kvaliteten af grafik i video spil) .
10 .
Begræns dit valg og vælg det grafikkort, der tilbyder den bedste ydelse for dit budget .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sætte computerens højttalere til en dell ? 

Kommentarer

Code:
change