tips om brug kortlæser tommelfinger drev

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-29

USB tommelfinger drev er blandt de enkleste og mest økonomiske måder at tilføje en kortlæser til enhver computer , der gør det muligt hurtigt at overføre digitale fotos , musik eller andre data fra en lang række typer af digitale medier hukommelseskort . Der er flere tips til at følge , der vil gøre arbejdet med en kortlæser tommelfinger drive endnu nemmere .

Check Kompatibilitet

Før du køber en ny kortlæser eller bruge den med en ny computer , kan du se producentens specifikationer at sikre, at det er kompatibelt . Selv om de fleste drev arbejde på de fleste almindelige operativsystemer , herunder både Windows og Apple platforme , kan nogle kortlæser tommelfinger drev kræver en bestemt version af et operativsystem eller et tilstrækkeligt niveau af tilgængelig hukommelse til at arbejde ordentligt . Denne information er typisk opført på kortlæseren emballage for at forhindre fejl køb .

Læs manualen

De fleste kortlæser tommelfinger drev løfte "plug-and- play " -tilslutning , hvilket betyder, at der ikke er speciel software at installere . I virkeligheden kan disse drev indeholder et lille stykke software , der er permanent gemt på selve drevet , gør det muligt at arbejde med computere , der mangler den rigtige driver til at anerkende kortlæseren . På nogle computere kan det være nødvendigt at søge til drevet første gang du bruger det , effektivt at synkronisere den med din computer . På andre systemer, der kan være cd-rom -software eller en driver tilgængelig til download fra producentens hjemmeside , før computeren vil genkende dit drev og være i stand til at uploade filer fra det .

Fjern Drives Sikker

Efter at have brugt dit kort læser tommelfinger drev , altid være sikker på at skubbe den mængde , før fysisk fjerner drevet fra computerens USB- port. Denne mulighed, som er tilgængelig på både Windows og Apple -operativsystemer , gør det sikkert at tage kortlæseren uden at risikere tab af data . At skubbe lydstyrken , skal du muligvis gøre et af flere ting . Trække på skrivebordet ikonet til papirkurven virker på de fleste Apple -computere . På en Windows-computer , skal du vælge at højreklikke på drevet ikonet og " Eject Disk " valgmulighed , eller vælg " Eject " fra skærmmenuen i kortlæseren vindue .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Kodak EasyShare sv710 

Kommentarer

Code:
change