Forskellen mellem laser og inkjet print

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-08

Inkjet-og laserprintere er de to fremherskende muligheder for udskrivning behov , hvad enten til hjemmet eller kontoret . Mens både kan få arbejdet gjort , er der et par vigtige forskelle i både produktion og ydeevne , der kan hjælpe brugerne til at forstå , der er mere velegnet til forskellige behov

Teknologi

Inkjet -printere bruge enten sort blæk eller en kombination af cyan , magenta og gul blæk til at udskrive et dokument eller foto på papir . Laser printere bruger en mere kompleks metode for reelt bindende toner , en blanding af farve og en plastik pulver , at fibrene i papiret .

Omkostninger

Laser printere , især farvelaserprintere , har en betydeligt højere anskaffelsespris end inkjet printere. Toner , men dyrere end blæk , varer meget længere , hvilket gør laserprintere billigere på en per- side-basis .

Tekst Kvalitet

Inkjet -printere producere dråber af blæk , der er modtagelige for blødning . Af denne grund er der en tendens laserprintere til at udskrive højere kvalitet dokumenter .

Photo Quality

Inkjet -printere har en tendens til at udskrive højere kvalitet fotos , men kun på fotopapir , som reducerer blødning . Der er laserprintere , der kan producere gode fotoprint , men de koster betydeligt flere penge

Speed

For blækprintere , er udskrivningshastigheden direkte relateret til kvaliteten . jo lavere kvalitet , jo hurtigere udskrivning . Til laserprintere , er hastighed relativt upåvirket af kompleksitet af dokumentet eller fotoet .

Bruger

Inkjetprintere er husstanden printeren valg for dem med begrænset fotos og dokumenter printbehov . Laserprintere er generelt foretrækkes til Office-indstillinger med høje dokument printbehov .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Express Card 

Kommentarer

Code:
change