Hvordan kan jeg fylde blæk på lexmark x2600 printer ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-01

Lexmark X2600 bruger # 14 sorte patroner og # 15 farve patroner . De faste # 14 og # 15 patroner kan ikke genfyldes , men der er genopfyldning # 14A og # 15A patroner til rådighed . Hvis du har " A " serie patroner , vil du være i stand til at genopfylde hver patron i cirka 15 minutter. Hvert sæt kommer med nok blæk til at fylde patronen op til 10 gange

Du skal bruge: .
Color refill kit
Sort refill kit .
Avis .
Rag .


1 .
Læg et stykke avis ned i arbejdsområdet . Fjern indholdet af refill kit . Den sorte kit vil have en flaske sort blæk , en sprøjte og en tommelfinger bor . Farven blæk kit vil have tre flasker af blæk , gul , cyan og magenta , tre sprøjter og en tommelfinger boret .
2 .
Fjern det øverste etiket fra patronen . Den sorte patron vil have et hul i øverste venstre hjørne , hvor du vil se en skæve mærke . Farven blækpatron vil have en forvrængede mærke af magenta i øverste venstre hjørne , et mærke af cyan på højre-centrum side og et mærke ved den gule i venstre centrum .
3 .
Brug tommelfingeren boret for at åbne op for lille fylde huller . Placér spidsen af tommelfingeren boret på hullet og drej indtil hullet åbner op og boret går igennem hullet .
4 .
Stik kanylen ind i hver blækhus og trække op på stemplet til at trække blæk . Farven patroner vil tage 7 ml blæk og den sorte vil tage 15 ml blæk .
5 .
Stik nålen ind i den korrekte fylde hullet på patronen og langsomt skubbe ned på stemplet for at injicere blæk ind i inderste patronen svamp . Hvis blækket begynder at sive ud , stop og tørre overskydende blæk . Nogle blækpatroner vil ikke tage det fulde beløb for blæk , hvis patronen ikke var helt tom .
6 .
Sæt blækpatronen i vognen inde i printeren . Kør 02:58 testsider , før du udfører nogen afgørende udskrivningsopgaver .


Previous:nothing Next:hvordan man kan passe et grafikkort 

Kommentarer

Code:
change