Hvordan kan jeg refill en hk 3310 blækpatron ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-09

HP 3310 er i Hewlett-Packard 's Photosmart linje af printere . Den kan håndtere kopiering , fax og standard udskriftsjob , men er lavet primært til udskrivning af fotos . Fotofunktioner på HP 3310 omfatter indbygget slots til hukommelseskort , et PictBridge -port , og fotoblæk , der er adskilt fra den almindelige blæk . I modsætning til de fleste farveprinter patroner , som indeholder alle de farvede blæk i en patron , deler HP 3310 hver blæk i en separat patron . Mens de blækpatroner, der kommer standard i HP 3310 printere ikke er genopfyldelige , kan du købe genpåfyldelige patroner til HP 3310 .

Du skal bruge:
Genopfyldelige HP 02 blækpatroner
. Stof eller avis .
Sprøjte med kanyle .
HP 02 blækpatron blæk .


1 .
Erstat alle patroner i HP 3310 med genopfyldning patroner . Den genopfyldelige patroner type, du har brug for HP 3310 er HP 02 blækpatron . Mens udskiftning af patroner koster dig nogle penge op foran , kan patronerne let genopfyldes , så du sparer penge i det lange løb .
2 .
Dæk overfladen , hvor du planlægger at fylde HP 3310 blækpatroner med stof eller avis . Blækket i patronerne kan plette de fleste overflader .
3 .
Sæt patron du ønsker at genopfylde på den overdækkede overfladen . Træk stikket ud af toppen af patronen .
4 .
Sæt en nål i spidsen af sprøjten . Twist nålen i sprøjten , indtil det klikker på plads .
5 .
Placér spidsen af nålen ind i alt efter hvilken blæk farve du skal tilføje til patronen . Fyld stemplet op til 12 til 15 ml til at udfylde eventuelle farveblækpatronen.
6 .
Dyp nålen ind i , forudsat hullet på genopfyldelige HP 3310 patron . Skub blæk ind i patronen langsomt .
7 .
Tryk stikket tilbage på plads i toppen af patronen . Patronen kan nu sikkert tilbage til printeren .


Previous:nothing Next:Forskellen mellem epson glans & glans 

Kommentarer

Code:
change