Hvordan kan jeg udvide min ram på denne computer ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-11

En af de billigste opgraderinger til en computer , som sandsynligvis vil gøre det hurtigere at tilføje mere RAM ( Random Access Memory ) . En nem måde at fortælle om du har for lidt RAM i din computer er , hvis din HDD ( Hard Disk Drive ) konstant bliver adgang , mens du gør tingene , og tager programmer uforholdsmæssig mængder af tid at indlæse . Heldigvis finde ud af, hvor meget RAM du har , identificerer det , købe nye /mere RAM og installere det er faktisk meget nemt

Du skal bruge:
# 2 stjerneskruetrækker
. RAM .

Identifikation din RAM


1 .
Sluk computeren . Åbn sidepanelet af din sag , ved hjælp af # 2 Phillips hvis det bliver nødvendigt . Indstil skruer og sidepanel til siden .
2 .
Læg din pc over på sin side , så du er på udkig lige ned i sagen. Find den RAM . Det vil være i nærheden af CPU , som er let identificeres af de store kølepladen og blæseren er knyttet til det .
3 .
Fjern RAM ved hjælp af spidsen af din finger til at trykke ned og væk fra RAM stick i fanerne holde siderne af det. Disse faner vil frigive deres hold på stokken , samt løfte det ud af åbningen.
4 .
Overhold branding mærkat på pinden RAM . Kig efter noget , der siger " PC3200 "eller " PC26400 , "eller noget lignende . Det er den type RAM du får brug for . Tag pinden RAM med dig til butikken bare i tilfælde , så teknikeren eller sælgeren kan se på det for at være sikker .

Installation din nye RAM


1 .

Tag den nye RAM ud af emballagen , og læg den fladt på bordet . Prøv ikke at berøre kontakterne .
2 .
Undersøg hver pind RAM til at finde placeringen af hakket i stikket kant .
3 .
forsigtigt hver pind af RAM i et felt . De slots, har riller til at lede og holde staven . Vær sikker på at matche hak i stokken med kærven på stikket .
4 .
Tryk godt ned og jævnt , når RAM kant opfylder stik . Der vil være en let modstand og derefter RAM burde pop på plads , så den side låse automatisk fastspænding på siderne af hver pind .

gode råd og advarsler


  • En enkel og generel tommelfingerregel i forhold til RAM er at fordoble , hvad du har , når du opgraderer . Hvis du har 512 MB ( megabyte ) , opgradere til 1 GB ( gigabyte ) . Hvis du har 1 GB , opgradere til 2 . Generelt gøre, medmindre du arbejder med 3- D modellering software , eller billedredigering med mange billeder eller en enkelt meget høj opløsning billeder , 2 GB burde være nok . Til tunge 3- D arbejde , billedredigering eller alvorlig videoredigering og kodning , så 4 eller endda 8 GB ville være endnu bedre , men det fulde udbytte af disse beløb kræver en 64- bit operativsystem.


  • Previous:nothing Next:HP 56 blæk refill instruktioner     

    Kommentarer

    Code:
    change