Hvordan renser jeg indersiden af min Dell Dimension 3000 ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-06

Den Dimension 3000 er en desktop computer produceret af Dell . Selv om de ikke nær så bærbar som en bærbar computer , kommer en stationær computer med en række fordele i forhold til sine mindre kolleger . En af disse fordele er lette at rengøre indersiden af maskinen , når det er nødvendigt . I modsætning til en bærbar computer , giver Dells Dimension 3000 skrivebordet nem adgang til sit indersiden af fjernelse af en af dens sidepaneler , hvilket gør rengøring en nem opgave
1 .
Luk din Dell Dimension 3000 computer .
2 .
Tag alle eksterne enheder ( såsom tastaturer og skærme ) fra bagsiden af din computer .

3 .
Brug en skruetrækker til at fjerne en af siderne af din Dell Dimension 3000 's tilfælde . Du skal blot skrue den lille metal skruer , der holder den side plade fastgjort til computerens kabinet , og løft derefter panelet op og væk fra hovedenheden .
4 .
Brug en dåse komprimeret luft til spray indersiden af din computer . Vær sikker på at fokusere på områder , som er svære at nå , såsom bundkort og din computers fan . Hold ikke kan komprimeret luft for tæt på de interne computerkomponenter-simpelthen holde dysen på dåsen et par inches væk og forsigtigt blæse over hele computeren interiør indtil alle støvet er fjernet . Indersiden af dit Dell Dimension 3000 skulle nu være rene .


Previous:nothing Next:hvordan man formatere SD-kortet til 50g 

Kommentarer

Code:
change