Hvordan skifter jeg mellem to skærme ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-15

I Microsoft Windows -baserede operativsystemer , kan brugerne anvender flere skærme med en computer . Dette kan være nyttigt for brugere , der kører flere programmer på ¨¦n gang og har behov for at se dem alle på samme tid . Når du har to skærme tilsluttet computeren ( se specifikke instruktioner , der følger med skærmene for at få hjælp , hvis det er nødvendigt ) , skift mellem dem , der fastsætter dobbelt-display og udvide skrivebordet er ganske simpelt

Du skal bruge: .
Grafik kort med mindst to display udgange .

Skift mellem forskellige skærme


1 .
Åbn Microsoft Display hjælpeværktøj. At gøre dette , skal du gå til Start > Kontrolpanel > Udseende og personlige indstillinger ( " Udseende og temaer "i Windows XP ) , og klik derefter på " Skærm ". ( Dialogboksen bør automatisk åbne i "Indstillinger "-fanen . Hvis ikke , skal du åbne det manuelt ved at klikke på det . )
2 .
Klik for at åbne skærmen drop-down menuen og derefter klikke for at vælge den skærm, du ønsker at aktivere for bruge som din primære skærm . Hvis det er nødvendigt , skal du klikke for at fravælge den anden skærm .
3 .
Klik på " Anvend ". Dine indstillinger vil nu blive sat i kraft . Hvis dine ændringer vises som du håbede , klik på " Ja "for at bekræfte handlingen . Hvis ikke , klik på " Nej " for at fortryde ændringerne og prøv igen . Når du har bekræftet , klik på " OK "for at forlade dialogboksen .

Dual-Display Udvid skrivebordet


1 .
Åbn Microsoft Display nytte ( se tidligere afsnit ) .
2 .
Klik for at åbne " Display " drop -down menuen for at få vist listen over skærme . Vælg den skærm, du ønsker at kopiere eller udvide skrivebordet over .
3 .
check eller un-check til " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm ". Hvis der ikke gøres noget , vil indholdet på den primære skærm skal kopieres på den sekundære skærm . Hvis afkrydset , vil indholdet på den primære skærm udvides til den sekundære skærm til at fungere som en gigantisk skærm .
4 .
Klik på " Anvend " og derefter bekræfte dine indstillinger i bekræftelsesdialogen boks . ( Hvis indstillingerne ikke vises som ønsket , klik på " Nej " og derefter justere indstillingerne . ) Klik på " OK "for at afslutte den Skærmindstillinger.


Previous:nothing Next:hvordan man kan tage en transport bærbar fra hinanden 

Kommentarer

Code:
change