Sådan fejlfinder du en EasyShare printer dock serie 3

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-12

Kodak EasyShare -serien af printere er designet til at fremme let fotoprint direkte fra kameraet til printeren . Serien tre Printeren dock idræt en slankt design , og en nem at bruge interface . Hvis du har problemer med din Kodak EasyShare printer dock , der er nogle enkle fejlfindingstrin, du kan tage for at identificere og løse simple problemer med printeren
1 .
Slut kameraet til printeren dokken. Kompatible kameraer vil passe godt ind på anklagebænken tænderne og vil stå over papiret belastning skuffen . Hvis kameraet vender den forkerte vej , eller ikke passer på tænderne , kan det ikke være foreneligt med dockingstation. Tjek din instruktionsbog til en kompatibilitet guide .
2 .
Nulstil printeren . Hvis du for nylig har ryddet papirstop eller ændret blækket , og printeren er stadig ikke reagerer , skal du afmontere strømforsyningen og vent fem sekunder . Tilslut strømmen.
3 .
Rens køling udluftninger . Hvis der er støv eller snavs på ventilatorer kan forurene blæk og gør dine print synes mørkere . Tør ned køling udluftninger på bagsiden af printeren for at fjerne støv og snavs . Hvis du har fast på snavs , kan du bruge en klud fugtet med en lille mængde isopropyl ( gnidning ) alkohol at gnide væk vedholdende snavs .
4 .
Sørg for, at ægte Kodak papir og blæk er installeret . Brug tredjepart mærker med din EasyShare printer kan forårsage, at funktionsfejl .
5 .
Flyt printeren til en ny placering . Hvis printeren er i et varmt område ( f. eks ved siden af en computer tårn eller i direkte sollys ), som printeren kan medføre funktionsfejl. Flyt printeren til en ny placering , skal du vente et øjeblik , og derefter prøve at bruge det igen .


Previous:nothing Next:sammenligning af bærbare computere & desktops 

Kommentarer

Code:
change