Sådan foretages fejlfinding en computer dvd

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-11

De fleste computere har nu mulighed for at læse og afspille dvd'er du indsætter i DVD -drevet . Typisk vil du ikke løbe ind i nogen udstede , mens du bruger en DVD , men det er muligt at opleve et problem . Spørgsmålet kan variere fra dvd'en springe til computeren simpelthen ikke anerkende disken . Uanset problemet , du normalt kan rette det i en kort tid

Du skal bruge: .
DVD
Fugtig klud .
DVD reparationssæt .
Brugsanvisning .


1 .
Skub DVD fra dvd-drevet på computeren . Kig på bunden af dvd'en for at se om der er nogen støv , snavs eller ridser på disken .
2 .
Tør DVD ren med en fugtig klud , bevæger sig fra midten af DVD til ydersiden . Bevæger sig i en cirkulær bevægelse kan skubbe skidtet ind i dvd , hvilket yderligere spørgsmål .
3 .
Indsæt dvd'en i en dvd- reparationssæt . Dette er en enhed, der buffs dvd for at fjerne små ridser . Drej knappen på siden af DVD kit til at rotere DVD og reducere scratch. Hvis en ridse er for dybt , kan du ikke løse problemet .
4 .
Se gennem brugermanualen til dit DVD-drev eller computer for at se, hvilke formater af DVD er acceptable . Hvis din DVD -drevet ikke står på listen, kan du ikke bruge DVD på din computer på alle .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genkende DVD-R -diske 

Kommentarer

Code:
change