Sådan nulstiller du en belkin n1 vision

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-22

Belkin N1 Vision trådløse router er beregnet til umiddelbar plug and play -kompatibilitet-ikke rode med en data -cd , før du kan få routeren kører . N1 Vision features flere sikkerhedsforanstaltninger for at hjælpe med at beskytte mod cyber -angreb , en interaktiv statusvisning, 4 gigabit porte og en 802. 11n draft 2,0 foreneligt 3x3 radio design . Hvis du skal nulstille din Belkin router-uanset om til fejlfinding vedvarende problemer , rette en fejl eller forberede virksomheden til videresalg-at gøre det er så let som at klikke på en knap i browserens interaktive web-baserede brugergrænseflade .
1 .
Åbn din computers internetbrowser og skriv " 192. 168. 2. 1 " i browserens adresselinje . Tryk på " Enter ". Dette vil åbne Belkin router 's web-baserede brugergrænseflade .
2 .
Vælg " Utilities "fra den lodrette bjælke til venstre i grænsefladen skærmen .
3 .
Klik på " Genstart Router " , hvis du ønsker at nulstille routeren uden at ændre nogen af de konfigurationsindstillinger . Klik på " OK " . Routeren vil gå igennem en 60- sekunders nedtælling , og genstart derefter sig selv.
4 .
Klik på " Gendan standarder ", hvis du ønsker at nulstille routeren til de indstillinger, den oprindelig kom med fra fabrikken . Klik på " OK " . Du bliver nødt til at vente med en nedtælling på op til 60 sekunder, før routeren nulstiller sig selv .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en kanon printer i Mac Classic



 

Kommentarer

Code:
change