computeren definition af lydkort

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-02

Lydkort er ikke kræves af en computer , men de tilføjer en mere behagelig , bekvem oplevelse til en stationær eller bærbar computer . Lydkort give lyd til spil , multimedie og endda Internet applikationer såsom YouTube . Et lydkort kan være installeret på computerens bundkort , eller en bruger kan købe en mere avanceret kort til bedre lydkvalitet

Betydning

Lydkort giver brugeren mulighed for at høre lyd . Internettet og mange desktop-applikationer bruger lyd til at levere feedback til brugeren. Multimedia er en populær måde at vise instruktioner til brugere , som også kræver et lydkort . For de fleste nye computere , installerer fabrikanten en billig lydkort på bundkortet .

funktioner

Et lydkort har flere forbindelser på hardwareenhed . Nogle lydkort fabrikanter farvekode og mærke output -forbindelser til at gøre det lettere for brugeren at finde den rigtige udgang hullet . Den mest bemærkelsesværdige forbindelse er det output til højttalerne . De to andre fælles huller på kortet til mikrofonen og en optageenhed .

Typer

Enkel lydkort kun har tre forbindelser og enkle lydudgang . Dette er til gavn for hjemmet eller kontoret computere, der ikke kræver avanceret lyde . Gamere og multimedie eksperter foretrækker mere avancerede lyd såsom surround lyd kapaciteter . Disse lydkort giver brugerne mulighed for at høre lyden ved hjælp af fire eller fem højttalere , der omgiver brugeren .

Overvejelser

Windows -operativsystemet kan kun bruge et lydkort til et formål ad gangen . For eksempel , hvis en bruger ønsker at optage lyd og lytte til det på samme tid er to lydkort nødvendig . To lydkort er almindeligt installeret i multimedie maskiner, hvor brugeren er at skabe lyd -og videofiler .

Fejlfinding

Lydkort har nogle almindelige problemer . For det første kan billigere højttalere og lydkort har højere støj indblanding , men det kan også være forårsaget af at holde højttalere i nærheden af en telefon eller cellulære enhed . Hvis et lydkort ophører med at fungere , geninstallere drivere hjælper med at reparere beskadigede hardware -filer . Dette kan ske i Enhedshåndtering i en Windows-maskine .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genopfylde hk 74 & 75 blækpatroner 

Kommentarer

Code:
change