hvad er en Express Card -forbindelse ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-03

En udtrykkelig kort forbindelse er efterfølgeren til PC -kortet på en computer , om det er en stationær eller mere almindeligt forekommende på bærbare computere. Express- kort slots er mest almindeligt anvendes af mobilt bredbånd og TV-tuner kort . De slots kan også bruges til Firewire 800 , Serial ATA eksterne harddiske , og forskellige andre computer perifere støtte

Historie

Den Express Card slot blev udviklet efter den klassiske pc- kort slot , eller også kaldet PCMCIA -slot , som er opkaldt efter den teknologiske gruppe, der oprindeligt har udviklet den . Den udtrykkelige card slot fylder mindre plads på en computer og kan prale med højere hastigheder end tidligere slots . Den oprindelige PC Card slot var designet til computer opbevaring ekspansion , men nu tjener forskellige formål. Det meste Express Card og pc-kort slot -enheder i dag er mobilt bredbånd adgangskort , modemer og nogle eksterne harddiske .

Funktion

Den mest almindelige funktion til Express Card slots i dag er mobilt bredbånd kort . Mobilbredbåndskort giver internetadgang ved brug af mobilmaster og sælges normalt ved cellulære virksomheder på en separat data plan . Det næste mest almindelige brug af disse slots vil være at sætte tv-tunere i Express Card slots til at se tv på din computer . Tredje mest almindelige brug ville være som en kortplads ekspansion port ( for eksempel , SD og CompactFlash -kort ) .

Typer

Der er to typer Express Card slots . En universel Express Card slot er 54mm bred og accepterer både 54mm Express og 34mm kort slots . De mindre 34mm ikke- universelle slot kan kun passe 34mm kort som dens dimensioner tillader det . Den 54mm slot er også den klassiske standard størrelse af de ældre , langsommere pc- kort . Den eneste forskel er , at inde i Express Card 54mm slot , der er en vejledning i nærheden af bagsiden af slot , der bevæger sig en 34mm kortet på plads , forebyggelse klassiske pc- kort , der skal anvendes . Der er konverter kort ud på markedet til at løse dette problem .

Nødvendighed

Som i 2010 er anvendelse af Express -kort er ikke nødvendigt, da mange mobile bredbånd , tv -tuner og harddisk virksomheder har skiftet til USB 2,0 funktioner, der findes på næsten alle computere og teknologisk udstyr i dag . Mange computerproducenter har i dag enten droppet slot helt eller skiftet til en 34mm Express- kort slot alene.

Bruger

Hvis du stadig har en Express Card slot enhed eller en ældre pc -slot enhed du stadig bruge , kan du ønsker at shoppe rundt efter en bærbar computer stadig bærer udtrykkelige slot eller finde en Express-kort til USB 2. 0 adapter på din næste computer køb . Mens slot er nyttigt i nogle situationer , er det ikke nødvendigt for fælles brug i dag .


Previous:nothing Next:Hvad er en USB bærbar harddisk ? 

Kommentarer

Code:
change