hvad er en printhoved ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-27

Ifølge Merriam-Webster Dictionary , er en printhovedet " normalt en bevægelig del af en printer , der indeholder udskrivning elementer . " Skrivehovedet anvender blæk på papiret . Den gennemsnitlige levetid for printhovedet er omkring 200 millioner tegn eller 3. 500 sider A4 -sider ( 60 rækker med 80 tegn pr række ) månedlige

Print Head Typer

Single printhoveder er de mest almindeligt anvendte . Dual printhovedet systemer er udviklet til avanceret billedbehandling produktion og hastighed . De anvendes i Canons iPF6100 til udskrivning plakater og forretningsdokumenter .

Micro Piezo printhovedet

Denne printhovedet bruger en elektrisk signal at sende til piezo elementer placeret på printhovedet , vedligeholdelse præcis kontrol for en højere kvalitet print . Blækket er fyret efter den kraft af ændringen i den piezo elementer .

Dot Matrix Print Head

Det bruger pins at skyde blæk mod et bånd udskrive en matrix af prikker . Dot matrix printere er stadig i brug til udskrivning med flere kopier dokumenter .

Kyocera termoprinthoveder

Kyocera KLE Series termiske printhoveder bruges til at udskrive stive materialer såsom kreditkort og ID- kort ved hjælp af real kant print hoveder . Disse printhoveder kan udskrive uden at bøje kortene .

Laser Print Head

En laserstråle rammer en roterende mangesidet polygon spejl med en hastighed på 2. 000 til 50. 000 omdr. /min. En ladet billede er produceret og hen over en tonerkassette producerer et billede på en side .

Light Emitting Diode ( LED ) Print Head

Disse printhoveder lygteføring udsendes fra lysdioder , gå gennem linser og skrive billeder på en tromme . Fuji Xerox anvender denne teknologi .


Previous:nothing Next:hvordan man kan justere en Westinghouse skærm 

Kommentarer

Code:
change