hvordan du brænder en VHS til en cd

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-12

Som VHS-bånd alder , forringer kvaliteten af video og i sidste ende båndet er ubrugelig , ødelægger oplysningerne på den. Hvis du ønsker at forhindre tab af din VHS optagelser , kan du sikkerhedskopiere nogle af indholdet på cd'er . Gennem hjælp af en videooptagelse kort og redigeringssoftware , kan du importere indholdet fra VHS bånd og brænde det på en cd

Du skal bruge: .
VCR
VHS bånd .
Koaksialkabel .
Video capture-kort.
Video editor .
Cd-brænder .
Tomme cd .
Cd-brænding software .


1 .
Installer en videooptagelse kort på din computer . Du kan finde USB-baserede capture kort på de fleste computere og elektroniske butik . Sørg for at installere alle de medfølgende drivere og software .
2 .
Sæt koaksialkabel i " Out " -porten på videobåndoptageren , og tilslut den modsatte ende i "In " port på video- capture-kort.
3 .
Tænd videobåndoptageren og indsætte VHS-båndet . Starte video-redigeringssoftware . Du kan enten bruge et program installeret på dit system ( f. eks iMovie eller Windows Movie Maker ) eller købe en mere avanceret program .
4 .
Vælg " Capture " og derefter vælge den indgang til din video capture-kort. Tryk på " Play " på videomaskinen og klik på " Record " i video editor . Indholdet fra VHS bånd er registreret i din video editor . Klik på " Stop ", når du har afsluttet optagelsen .
5 .
Klik på "Fil "-fanen øverst på skærmen , efterfulgt af " Export ". Vælg en gemme til placering , titel videofilen og klik på " OK ". VHS -filen er gemt som en video format på din computer .
6 .
Sæt en tom cd i cd-brænder og starte cd-brænding software . Titel cd'en og vælge "Data -cd . " Dette skaber en data -cd i stedet for en lyd -cd . Klik og træk den video fil, du oprettede i brændende programmet , og klik derefter på " Brænd ". Indholdet af VHS-båndet er placeret på cd'en .


Previous:nothing Next:Sådan fejlfinder du en EasyShare printer dock serie 3 

Kommentarer

Code:
change