hvordan du bruger din bærbare computer som en ekstra skærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-17

Hvis du har en bærbar computer med en anden skærm tilsluttet , kan du konfigurere skærmindstillinger i operativsystemet til at bruge den bærbare computer som en anden eller ekstra skærm . En måde at bruge den bærbare som en ekstra skærm , når du har det tilsluttet til en docking -station . Denne proces vil resultere i bruger du den anden skærm , der er knyttet til den bærbare computer , som den primære skærm og den bærbare computer , som ekstra skærm

Du skal bruge: .
anden skærm

. Windows


1 .
Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet og vælg " Egenskaber " fra kontekstmenuen . Dette vil åbne dialogboksen Egenskaber for Skærm .
2 .
Klik på fanen Indstillinger .
3 .
Klik på den sekundære skærm og træk det, så det er foran den første skærm . En prompt vises spørger, om du ønsker at aktivere skærmen. Klik på "Ja "-knappen .
4 .
Læg en check i " Brug denne enhed som den primære skærm "og " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm " bokse .

5 .
Klik på " Apply " knappen for at gemme ændringen .

Mac


1 .
Klik på muligheden for " Systemindstillinger " fra dokken og vælg " Vis "valgmulighed .
2 .
Klik på " Find skærme "-knappen og derefter vælge "arrangementet " valgmulighed .
3 .
Flyt monitoren steder at indstille den bærbare computer som ekstra skærm .

gode råd og advarsler


  • Klik på " Identificer "knappen nederst i vinduet Egenskaber for skærm at se, hvilken skærm er indstillet som den primære eller første skærm . Hver gang du starter den bærbare computer den primære skærm vil være det andet overvåge og den bærbare computer vil fungere som ekstra skærm . Tryk på " F7 " tasten på Mac til automatisk at indstille skærmen .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre firmwaren på en Seagate harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change