hvordan du fjerner bunden på gateway mx6214

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-04

Selv om bærbare computere ikke er nær så nemme at demontere som en standard stationær computer , er det muligt at fjerne og udskifte de enkelte notebook komponenter . Hvis du har brug for at fjerne den nederste halvdel af din Gateway Mx6214 bærbare pc's sag fra den øverste halvdel , skal du først demontere en serie af dele . Hver del er forbundet direkte til bundkortet , og skal fjernes i den rigtige rækkefølge , som kan gøre processen tidskrævende

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .


1 .
Power ned Gateway Mx6214 notebook . Luk skærmen , og afbryde alle tilsluttede kabler . Vend Mx6214 over .
2 .
Skub den sorte batteriet låseknappen øverst til højre ende af den bærbare pc 's tilfælde. Skub batteriet opad og træk den ud af Mx6214 . Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt tastatur sikre skrue placeret under batteribåsen .
3 .
Fjern de seks skruer i centrum af sagen , der holder den hukommelse bugten dækslet på plads . Løft hele dækslet af Mx6214 og derefter fjerne skruen i bunden af bugten , der holder dvd -drevet på plads .
4 .
Træk dvd-drevet ud af Gateway notebook . Find den tynde , grønne hukommelsesmodulet længst til venstre ende af den udsatte bugten . Skubber de to fastgørelsesklemmerne på toppen og bunden af modulet og skub modulet ud af Mx6214 .
5 .
Fjern skruen i midten-venstre ende af sagen der holder det trådløse kort dækker . Løft dækslet og tag de to antennekabler på toppen af pladsen trådløse kort . Skubber klippene og fjern kortet .
6 .
Fjern de to skruer i nederste venstre ende af sagen , der holder harddisken bugten dækker . Træk dækslet og skub harddisken og dens metal tilslutningsbunden ud af Mx6214 .
7 .
Vend Mx6214 sagen rundt, så du kan se skærmen hængslet . Skub kanten af en flad skruetrækker under den lille , sorte hængseldæksel på højre side . Pop op hængseldækslet og derefter gentage processen med dækslet på venstre side .
8 .
Vip Gateway notebook over og åbn skærmen. Skub kanten af den flade skruetrækker under højre ende af det sorte plastik dækker placeret over tastaturet . Pop dækslet og derefter sætte tastaturet på håndledsstøtten .
9 .
Find kablet kører fra tastaturet til sort tastatur stikket på Mx6214 's bundkort. Skubber de klip på siden af stikket og kablet . Fjern tastaturet .
10 .
Træk skruen dækker på kanten af LCD-skærmen . Fjern skruerne og derefter trække plastik dækslet af Mx6214 skærm . Fjern skruerne på siden af skærmen .
11 .
Træk skærmen frem og trække kablet på bagsiden . Træk den anden ende af kablet der er knyttet til den øverste ende af bundkortet . Træk skærmen og sæt den til side .
12 .
Fjern skruen i toppen af håndledsstøtten og derefter løfte hele håndledsstøtten enhed ud Mx6214 . Fjern skruerne i den øvre ende af bundkortet og løft bundkortet ud af Gateway notebook til at nå den nederste ende af sagen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har brug for at udskifte de enkelte komponenter i din Gateway Mx6214 kan du finde kompatible dele gennem online- forhandlere , der specialiserer sig i edb- udstyr .
 • Alle de indvendige dele din Gateway Mx6214 notebook , fra hukommelsesmoduler til bundkortet , kan blive ødelagt , hvis de udsættes for et beløb af statisk elektricitet . Forud for åbningen din bærbare , bør du jordforbinde dig selv ved at røre en metalgenstand , der er i kontakt med gulvet .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan rense hovedet på en harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change