hvordan du foretager fejlfinding en Epson stylist C61

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-27

Epson Stylus C61 ( også kaldet Stylist C61 ) er en printer fundet i Australien , New Zealand og dele af Asien . Printeren fungerer ligesom enhver anden printer ved at forbinde til din computer og udskrive ønskede dokumenter. Det er muligt , dog at løbe ind i nogle problemer ved brug af Epson-printer . Hvis du finder printeren ikke reagerer korrekt , skal du fejlfinding af hardware til at korrigere eventuelle fejl , der finder sted
1 .
Kontroller USB -kablet løber fra Epson printeren til computeren . Sørg for, at kablet er sat helt i begge ender , ellers dataene kommer ikke til at nå printeren .
2 .
Udskift printerpatroner . Som patroner begynder at tørre op , bliver farven falmet og stribet , eller du kan se en god farve på den øverste halvdel af siden og den nederste halvdel er lysere ( eller slet ikke er der) .
3 .
Læg mere papir . Når papiret løber ud , et lys begynder at blinke på printeren , mens du er i midten af print .
4 .
Åbn det program, du brugte til at udskrive dokumentet , skal du vælge " File , " "Udskriv ", og sørg for Epson printer er valgt som standardprinter . Hvis en anden printer er valgt Epson C61 ikke vil udskrive , selv om det er den eneste tilsluttede printer .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg se, om min computer har et lydkort ? 

Kommentarer

Code:
change