hvordan du foretager fejlfinding en acer skærm uden lyd

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-27

Acer Incorporated gør mange computer -produkter, herunder en bred vifte af computerskærme . Når et problem opstår med din Acer skærm , skridt til at identificere dens årsag , og i nogle tilfælde , fastsætte skærmen
1 .
Check magten. Alle Acer -skærme har lidt lyser for at vise , når strømmen går til dem . Dette lys vil være grøn , når computeren er tændt , og gult, når pc'en er slukket . Hvis dette lys ikke er tændt , skal du først trykke på afbryderknappen for at se , om din skærm er slukket . Hvis den ikke tænder , skal du kontrollere strømkablet til at sikre , at den er tilsluttet en aktiv stikkontakt, og at der ikke er shorts i wiren .
Vær sikker på at trykke på tastaturet flere gange for at sikre din computer ikke er i fejlsikret tilstand eller dvaletilstand .
2 .
automatisk justere skærmen . Hvis du har image- problemer med kvaliteten på din skærm ( tekst ser fuzzy , billeder forlænge lidt off screen , etc. ), Tryk på auto justere og har skærmen automatisk justere dets indstillinger , så de er optimale til din computer .
3 .
manuelt justere skærmen . Hvis en automatisk justering virker ikke ( eller ikke er tilgængelig , som det er tilfældet med nogle ældre modeller ) , manuelt gå igennem mulighederne af din skærm ved hjælp af fysiske knapper på enheden til at justere indstillingerne .
4 .
Undersøg din VGA ( eller DVI ) kabel . Hvis din skærm viser billederne hoppe eller flimrende , eller dine farver vises skæv , kan du have en kort i din VGA -kabel , der forbinder din skærm til din computer . Du skal blot skubbet kablet omkring eller udskiftning af kablet vil afhjælpe disse problemer .

gode råd og advarsler


  • Hvis du følger de fejlfindingstrin og stadig støder hardwareproblemer , dit bedste mulighed er at kontakte Acer .


  • Previous:nothing Next:hvad er en printhoved ?     

    Kommentarer

    Code:
    change