hvordan du foretager fejlfinding min laptop ikke at anerkende hukommelse

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-19

Når fejlfinding muligheden for dårlig hukommelse ( RAM ) , det første spørgsmål , der skal stilles, er , om problemet ligger i hardware eller software . Hvis problemet er hardware , så vil det sandsynligvis den hukommelseschip i sig selv er slemt , men hvis problemet er software , så er det et spørgsmål om , hvorfor operativsystemet er ikke anerkende hukommelsen . I begge tilfælde er der en god chance for , at et par simple fejlfinding teknikker kan finde svar på dine problemer med hukommelsen

Hardware test


1 .
Luk computeren ned. Lad computeren sidde i 2 til 3 minutter til at varetage det kondensatorer på bundkortet . Så længe kondensatorer debiteres så RAM er ikke tilladt at fuldt dumpe alle sine hukommelse . Vil du ønsker at starte din fejlfinding proces med tømt RAM .
2 .
Tænd computeren . Når du tænder for computeren , vil du se , hvad der kaldes post power-on selvtest . I løbet af denne tid vil computeren vise brugeren , hvor meget RAM der er installeret på computeren . Dette er afgørende for fejlfinding processen . Hvis denne skærm ikke viser den korrekte mængde hukommelse , som computeren har , så vil din fejlfinding er færdig . Du ved nu , at problemet er en hardware problem . Post sker før software er indlæst på computeren , så det kan ikke være et softwareproblem .
3 .
Kontroller at hukommelsen er god . Du skal åbne computeren og sørg for, at hukommelsen sidder korrekt i stikket . Hvis det er blevet installeret for nylig så det kan være skyld hvem installeret hukommelse , men hvis hukommelsen er gammel , så det kunne bare have blevet løsnet i stikket . Følg din computers producent dokumentation om , hvordan du åbner din computer og tjekke hukommelsen . Hvis du for nylig købt den hukommelse , skal du kontrollere med din producentens dokumentation, du har købt den rigtige hukommelse til din computermodel .
Det er muligt, at den nye hukommelse , du købte var dårlig ud af pakken . Hvis dette er tilfældet , så tilbage til nye hukommelse .
4 .
Efter kontrol af hukommelsen er på plads korrekt , luk computeren og tænde for strømmen igen . Se stillingen skærmen igen . Hvis din hukommelse er stadig ikke vises , så bliver du nødt til at købe nye hukommelse . Hvis du køber ny hukommelse , og det ikke løser problemet , så tag hukommelsen tilbage og få et andet sæt . Hvis det andet sæt hukommelse hverken forekommer , så er der en meget god chance for , at problemet er med dit bundkort .

softwaretest


1 .
Klik på " Start " knappen og derefter på " Kontrolpanel " valgmulighed .
2 .
Vælg " System og vedligeholdelse " valgmulighed .
3 .

Klik på linket "Vis mængden af RAM og processor hastighed " under System kategori . Under System kan du se Memory ( RAM ) linie, der kontrollerer mængden af RAM din computer indeholder . Hvis dette tal er forkert , skal du følge trinene ovenfor for at kontrollere, om hukommelsen sidder korrekt i sin sokkel . Hukommelsen kan sidde godt nok til den hardware at lægge mærke til det , men ikke godt nok for softwaren til at se det .

gode råd og advarsler


 • Windows har en værktøj til at finde dårlig hukommelse . Under opstart proces, det vil køre automatisk og finde problemer i forbindelse med hukommelse . Hvis dette værktøj ikke vises , og din kontrol af hukommelsen at sidde korrekt løser ikke problemet , så næste skridt er at geninstallere operativsystemet .
 • Tag computeren til en specialist , hvis ingen af ovennævnte tiltag bære frugt ved at finde din hukommelse problem .


 • Previous:nothing Next:udviklingen af computeren processor   

  Kommentarer

  Code:
  change