hvordan du installerer 3- d grafikkort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-22

En 3- D grafikkort er en billedbehandling computer -kort, der sættes i bundkortet af computeren . Ikke alle computere har enkeltstående grafikkort , i stedet er de integreret i bundkortet . Selv hvis computerens video processor er indbygget i bundkortet , kan du installere en kort . Standalone kort normalt tilbyder bedre grafik forarbejdning og video hukommelse til spil og andre komplekse grafik . Skærmkort er specifikke for enten AGP eller PCI Express-pladser

Du skal bruge: .
Skruetrækkere
Anti-statisk armbånd .
Videokort .
Åbent slot på bundkortet .


1 .
Køb en 3- D video kort. Dette kort bør være forenelige med dit bundkort . Du skal vide, om din computer har en AGP- eller PCI Express grafikkort slot . Dette vil gøre en forskel i den video card du køber . Du computerens manual vil identificere, hvilke slots er tilgængelige på dit bundkort . Hvis du har begge slots , PCI Express slot er mere magtfulde af de to slots .
2 .
Luk computeren ned , og afmonter alle ledninger fra bagsiden af computeren . Sluk for strømforsyningen til off-position .
3 .
Skru bagsiden af computeren for at frigøre sagen . Der bør ske med skruer rundt udenfor grænsen af bagsiden af sagen . Skub sagen ud af computeren . Læg sag ned , så at bundkortet er tættest på bordet . Sat på den anti-statisk armbånd , efter instruktion .
4 .
Find det AGP eller PCI Express -slot. Disse slots er placeret over den regelmæssige PCI slots . De er som regel en længere end en almindelig PCI slot . Hold dit kort op til åbningen , hvis du ikke er sikker på, at det er den rigtige slot . Der kan være en tro metal panel direkte ved siden af rillen på bagsiden af computeren . Snap dette metal stykke ud på at skabe en åbning for havnene af kortet .
5 .
Sæt kortet i AGP eller PCI Express -slot. Kortet skal klikke på plads . Sagen vil enten have en lås , klemme eller sted at skrue kortet på plads , således at slot linjer op med en åbning på bagsiden af computeren . Fastgør kortet i åbningen med ordningen .
6 .
Slut skærmkortet til strømforsyningen . En tilsvarende kabel med fire huller vil blive hængende fra strømforsyningen . Sæt videokortet ledningen ind i denne stik . I de fleste kraftfulde grafikkort , vil et strømkabel strække sig fra kortet . Det kan bruges til at drive en fan på kortet .
7 .
henlægge sagen ved at skubbe det tilbage på computeren og skrue på alle de skruer du oprindeligt skrues af. Tilslut alle kablerne til bagsiden af computeren , men sætte skærmkablet i den nye video kort, som du har installeret. Flip på afbryderen på bagsiden af strømforsyningen . Tænd computeren med afbryderknappen .
8 .
Installer video-drivere med den software , der fulgte med kortet . Sæt cd'en i diskdrevet , og lad den auto køre . Følg anvisningerne for at installere driverne til skærmkortet . Genstart computeren for at indstillingerne kan træde i kraft .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en trådløs adapter via en Ethernet -port 

Kommentarer

Code:
change