hvordan du installerer dell xps140 tastatur

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-24

Dell XPS M140 er en resultatorienteret bærbare computer med en 14,1- tommers skærm , den kan udstyres med op til en 2,13 GHz Pentium M processor . Efter flere års tjeneste , kan en bærbar som XPS M140 har en meget beskidt tastatur . Nogle taster kan endda være permanent fast eller ikke-funktionelle . Sæt tastaturet på din Dell XPS M140 , hvis den ikke fungerer korrekt, eller hvis rengøring er ikke en mulighed

Du skal bruge: .
flad skruetrækker
Stjerneskruetrækker .
Dell XPS M140 udskiftning tastatur ( varenummer NC929 for USA /engelsk tastatur ) .


1 .
Luk XPS M140 helt ned . Afbryd strømkablet og eventuelle eksterne enheder , så vend notebook over og fjern batteriet . Under batteriet er to Phillips-skruer : en på den yderste venstre kant af batterirummet, og de andre lidt off-center til højre. Fjern begge disse skruer .
2 .
Vend den bærbare igen , så toppen vender dig, og åbn skærmen så meget som muligt. Find en depression på højre side af plastic strimler over tastaturet , så indsætte en flad skruetrækker ind i depression og forsigtigt lirke op for at frigøre strip .
3 .
Fjern strimlen ved forsigtigt at trække op, indtil du hører et lille " pop ", så arbejder til venstre og trække op igen . Fortsæt denne proces indtil det bånd kan fjernes fra over tastaturet .
4 .
Find plastiktappene mellem " Esc "og " ~ " tasterne på venstre side af tastaturet , og mellem " Side Dn "og " Backspace " taster på højre side . Flyt faner med den flade skruetrækker , og træk tastaturet fra kroppen af notesbogen indtil du kan se det kabel , der forbinder tastaturet til hovedkortet .
5 .
Flyt plast håndtaget ved siden af tastaturet stikket på hovedkortet at frigøre tastaturkablet , derefter fjerne tastaturet og sæt den til side .
6 .
Slut udskiftning tastatur kablet til stikket på hovedkortet derefter flytte plast håndtaget på plads igen .
7 .
Line fligene på bunden af udskiftning tastatur op med liget af den bærbare pc , og skub derefter bunden af tastaturet på den bærbare pc . Når den nederste kant er i fuldt , swing den øverste del af tastaturet ned , og skub det indtil tapperne klikker omkring det .
8 .
Re-dække området over tastaturet med plastik bånd , og luk derefter den bærbare pc , drej den over , og erstatte de to Phillips skruer i batterirummet . Udskift batteriet , elkabel og alle andre eksterne kabler , der blev afbrudt . Computeren er klar til brug .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en T41 bærbar skærm 

Kommentarer

Code:
change