hvordan du installerer en Express Card

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-08

PCI-Express -kort , også kaldet " PCIe "eller " Express " -kort , er hardware udvidelser , der øger funktionaliteten af din computer . De omfatter lydkort , tv-tunere , Ethernet -kort og grafikkort . PCI-Express er en industri standard, så at de forskellige udvidelseskort lavet til forskellige formål af forskellige virksomheder kan sættes i samme fælles slots på næsten alle moderne bundkort . De fleste interne edb- hardware er designet til PCI-Express
1 .
Sluk og tag din computer .
2 .
Jord dig selv , så du ikke forårsager en statisk elektrisk stød til den hardware , når du rører ved det . Du kan jordforbinde dig selv ved at røre nogen jordforbindelse dirigent .
3 .
Åbn din computer sag . PCI-Express slots er monteret i bundkort , således at enderne af kort vil blive flugter med bagsiden af dit tårn , så eksterne komponenter ( såsom højttalere ) kan sættes ind i dem .
4 .
Fjern dækslet på din tårn , hvis det er nødvendigt . Disse slots er til at holde støv i at trænge tårnet før installation af et kort .
5 .
Indsæt kortet i nogen af de PCI-E slots på bundkortet . De fleste moderne computere har flere af disse slots . Den korrekte retning vil fremgå , er der kun én måde at passe et PCI-Express -kort i bundkort , således at dets bagende er i den korrekte position
6
Brug bøjler leveres. af tårnet til at afstive PCI-Express -kort i position , når du har indsat den i bundkortet .
7 .
Slut komponent til strømforsyningen inde i tårnet .
8 .
henlægge sagen , re-strøm til computeren , og installere softwaren til din nye komponent .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en HP 3845 printer , der er ikke udskriver sort blæk 

Kommentarer

Code:
change