hvordan du installerer en T41 bærbar skærm

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-24

Hvis din IBM T41 bærbare skærm svigter, kan det enten blive erstattet af en autoriseret IBM reparation person , eller du kan forsøge det selv . Download " T41 Maintenance Manual " fra IBM og læse igennem for at forstå, hvordan man gør denne del udskiftning . Du vil demontere hele bærbare med henblik på at gøre dette , så vælg en tid, hvor du ikke bliver afbrudt , og udføre opgaven på en ren arbejdsflade , så du kan holde styr på reservedele . Disse anvisninger er til den 14- tommers skærm udelukkende vejledningen til de 15 tommer skærm er tilgængelige i manualen .

Du skal bruge:
T41 Hardware Maintenance Manual
. Printer.
Guldsmed 's skruetrækkere .
Lyse markør .


1 .
Download og udskriv Hardware Maintenance Manual til T41 laptop . Linket til denne vejledning er i " ressourcer " på denne side .
2 .
Fjern batteriet , harddisk , CD eller DVD-drev og hukommelse henhold til de instruktioner findes på siderne 71 gennem 78 i manualen.
3 .
Fjern tastaturet skruerne er opført på side 79 og sæt dem til side sammen i en gruppe . Brug en lys markør til at mærke skruehullerne med et tal eller et brev til at gøre samling lettere . Placer et ark papir under tastaturet skruerne med samme tal eller bogstav . Åbn den bærbare computer og fjerne tastaturet som vist ved at skubbe det væk fra sluk-tasten øverst på tastaturet . Denne information er på side 80 .
4 .
Fjern håndledsstøtten ved at fjerne skruerne er angivet på side 88 og håndledsstøtten selv ved at følge anvisningerne på side 89 og 90 .

5 .
Fjern tastaturet ringen ved at følge anvisningerne på side 91 og 92 .
6 .
Følg vejledningen starter på side 117 og videre gennem hele side 122 for at fjerne det gamle låg og skærm .
7 .
Fjern ringen holder skærmen på plads ved at følge anvisningerne på side 153 og 154 .
8 .
Fjern og erstatte LCD- skærmen at følge vejledningen på siderne 160 gennem 173 .
9 .
Saml laptop i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden . Vær meget opmærksom på kabler , fordi disse er nemme at crimp eller folde .

gode råd og advarsler


  • Når du bestiller din LCD -skærm fra IBM /Lenovo , er det klogt at bestille et komplet sæt af skruer til din bærbare computer på samme tid . Skruer bliver ofte fjernet , når de er fjernet fra maskinen , hvilket gør dem umulige at genbruge .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan fjerne tastaturet fra en ASUS G2S bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change