hvordan du installerer en dell TrueMobile 355 Bluetooth-modul til en inspiron 1721 ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-07

Bluetooth er en trådløs kommunikationsteknologi , som er hurtigt vinder i popularitet blandt laptop og mobiltelefon ejere . Når en bærbar computer eller telefon har Bluetooth , det har kapacitet til at sende og modtage data med andre enheder , der også har Bluetooth og at oprette forbindelse til trådløse enheder som f. eks tastaturer . Hvis din Dell Inspiron 1721 ikke var købt med Bluetooth indstilling, kan du tilføje den med en eftermarkedet del kaldet Dell TrueMobile 355

Du skal bruge: .
Tynd , flad værktøj


1 .
Drej Inspiron 1721 helt slukket . Fjern batteriet , og åbn skærmen så langt som muligt vil gå uden at tvinge det .
2 .
Indsæt en tynd , flad redskab, såsom en flad skruetrækker ind i sprækken på langt højre side af Inspiron 1721 , over tastaturet . Lirke forsigtigt op . Hele plastikstrimlen over tastaturet er fjernet fra højre til venstre . Må ikke være foruroliget over et par popping lyde som du gør dette . Når plastikstrimlen er fjernet , vil slot til Bluetooth -kortet være synlig på langt til højre over tastaturet .
3 .
Skub Bluetooth -kortet i stikket , så den forreste ende skydes ind under fastgørelsesklemmerne inde i kortstikket . Afhængigt af konfigurationen af Inspiron 1721 , vil du enten finde et kabel eller en port til et kabel ved siden af kortstikket . Hvis et kabel er til stede inde i Inspiron 1721 , afbryde kablet fulgte med Bluetooth- kortet .
4 .
Sæt kablet i Bluetooth -kortet , eller kablet sluttet til kortet i havnen .
5 .
Sæt plastikstrimlen over tastaturet ved at vende den procedure i trin 2 og skubbe stribe ned fra venstre mod højre .


Previous:nothing Next:usb kabel fordele 

Kommentarer

Code:
change