hvordan du konfigurerer IP-adressen på en HP LaserJet 2015

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-08

Opsætning af en netværksprinter har en række fordele . Når netværket printeren er på plads , vil brugere være i stand til at dele system ressourcer . I stedet for at købe hver medarbejder sit eget desktop printer , kan virksomhedsejere bruge en netværksprinter som HP LaserJet 2015 som en enkelt delt ressource . Indstilling af en statisk IP- adresse på printeren , giver brugerne mulighed for at få adgang til printeren fra hvor som helst på kontoret
1 .
Udskriv en konfigurationsside ved at trykke og holde den "Go " -knappen i fem sekunder. Vær opmærksom på den nuværende IP- adressen på printeren .
2 .
Log på din computer og åbne din Internet browser . Skriv den aktuelle IP- adressen på den HP LaserJet 2015 i adresselinjen .
3 .
Vent på konfigurationssiden for at åbne , og klik derefter på " Netværk " fanen . Klik på " Network Settings " under " Configuration " menuen .
4 .
Klik på " TCP /IP " fanen og bruge drop -down boks for at ændre konfigurationen metode til "Manuel . " Skriv den nye IP- adresse og klikke på " Anvend " knappen .
5 .
Klik på " OK " på konfigurationssiden . Vent et par minutter og udskrive en ny konfigurationsside . Vær sikker på , at konfigurationssiden afspejler den nye IP-adresse .


Previous:nothing Next:hvordan man permanent rense en pc -harddisk 

Kommentarer

Code:
change