hvordan du tilslutter en computer skærm til et kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-23

Hvis du aldrig har oprettet en computer før , kan du spekulerer på, hvordan du er meningen at forbinde din skærm til din computer . Denne proces er enkel at udføre , selv for en nybegynder , især da de kabler og porte, du vil forbinde er næsten altid farvekodede

Du skal bruge: .
Computer
Computerskærm .
Monitorkabel .


1 .
Opsæt din skærm på dit skrivebord eller en anden overflade , hvor du vil miste det . Opsæt din computer i nærheden af skærmen , ikke mere end et par meter væk . Tilslut skærmen til en strømkilde .
2 .
Kig på din computerskærm kabel og se, hvilken farve enderne . Hvis du ser blå på enderne , skal du slutte den ene ende til den blå port på bagsiden af din skærm . Hvis du ser hvide på enderne , skal du slutte den ene ende til den hvide port på bagsiden af din skærm . Når kablet er indsat i porten på din computerskærm , stramme skruerne på begge sider af kablet til at sikre det på plads .
3 .
Slut den anden ende af skærmen kabel til den blå eller hvide port på bagsiden af din computer , afhængigt af hvad farve kablet er . Spænd grebene på dette kabel , så godt. Du kan nu tænde for din computer og bruge din skærm .


Previous:nothing Next:hvordan kan du kontrollere blækniveauet på en HP printer ? 

Kommentarer

Code:
change