hvordan du udskifter CPU blæseren på en gateway 7320 bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-17

Med alle de aktive interne komponenter, der kører på din Gateway bærbare , skal computeren en mekanisme til at forhindre overophedning . Ventilatoren sikrer opfyldelse dette kunststykke er placeret på undersiden af dit Gateway og knyttet til systemkortet , eller CPU . Hvis blæseren bliver beskadiget eller pauser , du kun har en begrænset mængde tid til at erstatte det , før alle de komponenter i computeren stege

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker
Udskiftning fan .


1 .
Sluk Gateway , skal du fjerne vekselstrømsadapteren og alle andre tilsluttede perifere kabler eller komponenter , lukke din laptop og vend det på en flad overflade . Skub batterilåsen knappen på undersiden af computeren ned og fjerne batteriet fra dets segment .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de syv skruer løber langs siderne af hukommelse dækslet og fjern derefter dækslet . Den hukommelse dækning er i midten af den bærbare computer og er den største af de tre kamre på undersiden af computeren
3
Find metal køleprofil i hukommelsen rum .-Det er den lange , kobber-farvet , metal rør i midten af hukommelsen rum . Lige ved siden af den , i hjørnet af hukommelsen rum er den fan, som er forbundet til CPU'en . Ventilatoren er sort og placeret i en firkant plasthus , men du kan se bladene af fan gennem plastik .
4 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer i midten af kølelegemet , to på den ene side af kølelegemet og to på den anden . Løft forsigtigt kølepladen og trække stikket kabel, der løber til bundkortet fra siden af kølelegemet .
5 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer på hver af de fire hjørner af blæseren for at frigøre det fra CPU'en . Træk ventilatoren ud af computeren , og kassér det .
6 .
Sæt den nye ventilator på samme sted som den gamle, og fastgøre den til CPU'en med de fire skruer . Udskift køleplade og dens skruer og snor , så hukommelsen dækslet og skruer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan gemme oplysninger på SD -kortet 50g 

Kommentarer

Code:
change