hvordan du udskifter en Dell XPS M140 bundkort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-23

Bundkortet er den komponent på en computer , der gør alting gå. Alle enheder på en computer eller anden måde er knyttet til bundkortet , uanset om de direkte er monteret på den eller indirekte forbundet med det gennem eksterne porte . Hvis bundkortet brænder ud i Dell XPS M140 , der erstatter det er den sværeste, du kan udføre på det, fordi du er nødt til helt at adskille computeren og derefter korrekt sætte alting sammen igen

Du skal bruge:
erstatning bundkort .
Stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .
Plast sandwich poser .
Markør .

Adskillelse af Computer


1 .
Gem alle de vigtige oplysninger på computeren på en flytbar medieenhed , hvis det er muligt . Hvis bundkortet er død , vil du ikke være i stand til at gøre dette .
2 .
Luk computeren ned og fratage det dets strømkabel , perifere enheder , og batteriet .

3 .
Vend computeren og find harddisken rum bagerst venstre hjørne af basen nær batteribåsen . Uddrag de to skruer på harddisken dæksel og fjern dækslet .
4 .
Fjern harddisken fra rummet .
5 .

Find det optiske drev og pak skruen mellem den og Mini PCI -kortet . Skub tappen under skruen mod det optiske drev , og det vil poppe ud af computeren . Træk drevet ud af bugten .
6 .
Uddrag de to skruer fra Mini PCI -kortet og fjern dækslet .
7 .

Afbryd antennekablerne fra Mini PCI- kortet og sprede holderne på siderne af kortet. Kortet vil poppe op i en vinkel . Træk kortet ud af sin havn .
8 .
Find modemet under Mini PCI- kortet og trække kablet , der er knyttet til den .
9 .

Uddrag skruen , og tag modem ud af rummet.
10 .
Find Bluetooth -modul i den del af Mini PCI -kortet , der er tættest på forsiden af computeren og udtrække skruen fra den .
11 .
Løft Bluetooth -modul , og afmontere det fra sit kabel .
12 .
Uddrag de to skruer fra batteribåsen og vend computeren . Åbn skærmen .
13 .
Indsæt en flad skruetrækker ind i indrykning på den yderste højre side af hængseldækslet og lirke det op . Løft hængseldækslet slukke for computeren.
14 .
Indsæt en flad skruetrækker under tastaturet udløsertappen mellem rammen og " Side Dn "og " Backspace " nøgler , og løft tastatur op .
15 .
Tag fladkabel under tastaturet og fjern tastaturet fra computeren .
16 .
Find skærmkablet i øverste venstre område af forlades tastaturet rummet og afbryde forbindelsen til det . Tag Mini PCI -kortet antennekabler ud af deres kanal , så de kan bevæge sig frit .
17 .
Uddrag de to skruer på hver skærm hængsel og løft skærmen af computeren .

18 .
Vend computeren og find hukommelsesmodulrummet i midten af computerbunden . Uddrag af de to skruer på dækslet og fjern dækslet .
19 .
Spred holderne på siderne af modulet og modulet vil poppe op . Træk modulet ud af sin havn .
20 .
Find mikroprocessor L-formede kølemodul rum på højre side af computerbunden og udtrække de tre skruer på dækslet . Fjern dækslet.
21 .
Uddrag de fire skruer på kølemodul og løft den ud af rummet .
22 .
Find den mikroprocessor under themal-køling forsamling og drej skruen på den mod uret indtil den ikke kan dreje længere . Løft mikroprocessoren ud af rummet .
23 .
Uddrag alle elleve skruer fra computerens bund. Én skrue er placeret i nederste højre hjørne af mikroprocessor kølemodul rum .
24 .
Vend computeren og udvinde fire håndledsstøtte skruer . Tre er afstemt i toppen af det rum, forladt af hængseldækslet og fjerde skruen er placeret i midten af området forladt af tastaturet i nærheden af LED- bestyrelsen kabel , der kommer ned fra hængseldækslet området .

25 .
Find touchpad kabel over touchpad -knapper og LED bord -kablet , og frakobl dem .

Afslutning af erstatning


1 .
Adskil håndledsstøtten fra computerbunden ved at løfte det med at gå fra venstre side til højre , indtil det helt er fjernet fra base .
2 .
Vend computeren og udtrække de to skruer fra hukommelsesmodulrummet . Vend computeren om igen , når du er færdig .
3 .
Uddrag skruen fra øverste venstre hjørne af bundkortet .
4 .

Tag højttalerkablet fra toppen af bundkortet .
5 .
Tag modemkablet fra venstre side af bundkortet .
6 .
Find ventilatoren på højre side af bundkortet og frakobl kablet .
7 .
Vend computeren , så ryggen vender mod dig , og forsigtigt løfte venstre side af bundkortet og derefter løfte ret til at fjerne det fra computeren base .
8 .
Følg instruktionerne i omvendt rækkefølge med et nyt bundkort til at samle computeren .
9 .
Tænd for computeren og ind i systemet BIOS . Indtast computerens servicekode , hvor du bliver bedt om , og genstart computeren .
10 .
Installer softwaren fra den disk, der fulgte med nyt bundkort for at fuldføre udskiftning .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte min computer til et højttalersystem 

Kommentarer

Code:
change