hvordan du udskifter en HP Pavilion a1017c modem

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-07

En beskadiget eller brudt internt modem kort på din HP Pavilion A1017C stationære computer kan være ødelæggende , hvis du bruger en masse tid på internettet . Og hvis du ikke er teknisk tilbøjelige du kan være et tab , hvordan man skal gå om fastsættelse det --- især hvis du ikke har penge til at tage den til en servicetekniker . Den gode nyhed er , at hvis din interne modem er beskadiget eller brudt , kan du erstatte det selv . Det vil tage nogen tid og koncentration , men i sidste ende vil du være surfer på internettet med en frisk modemkort .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Tænd din computer og højreklik på " Denne Computer "-fanen er placeret i nederste venstre hjørne . i hovedmenuen . Vælg " Egenskaber " fra listen af muligheder i drop -down menuen og klik derefter på " Enhedshåndtering " fanen .
2 .
Klik på (+ ) tegnet til venstre for Modem valgmulighed på listen over enheder i vinduet . Vælg " Uninstall "fra listen af muligheder og klik derefter på " OK " når du bliver bedt om at bekræfte . Nu er din interne modem Kortet er gratis at blive fjernet fra din HP .
3 .
Luk ud af alle åbne programmer på din Pavilion og slukke den . Frakoble eventuelle kabler på bagsiden af din computer tårn .
4 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne panelet fastgørelsesskruer placeret på bagsiden af venstre side af computeren panelet . Skub panelet tilbage for at fjerne det fra siden af computeren . De interne komponenter i din HP skulle nu være synligt.
5 .
Find den rektangulære modemkortet inde i computeren . Bruge telefonen stikket på bagsiden af computeren som et referencepunkt . Direkte på den anden side af denne telefon stik , inde i computeren , er modemkortet . Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue sikre det til chassiset ( metal stel ) på computeren .
6 .
Brug din tommelfinger og pegefinger til forsigtigt tage alle kabler er tilsluttet sider af modemkortet . Greb den kort i kanterne , og træk det forsigtigt ud af dens plads .
7 .
Sæt det nye kort i stikket , tilslut kablerne og erstatte det indre skruen for at fastgøre det nye modem til chassiset .
8 .
Skub metal panelet tilbage på computeren og sikre det med de skruer . Det interne modem i din HP Pavilion skulle være klar til brug .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre en cd til et eksternt drev 

Kommentarer

Code:
change