hvordan du udskifter en hk modem

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-24

Mange HP -computere leveres med praktisk præ-installeret modemer . Men , når disse modemer stoppe med at arbejde , HP ejere har brug for at vide hvordan du udskifter dem . Prisen på modemer er faldet betydeligt i de senere år , og installerer et nyt modem tager kun et par minutter . Det er vigtigt at have de rigtige toools på hånden før du går i gang
1 .
Sluk for computeren og tag netledningen fra bagsiden . Find og fjern fastgørelsesskruer på bagsiden af sagen .
2 .
Find sagen fjernelse håndtaget på computeren . Til HP -computere , der er designet til at sidde fladt på et bord , bør dette håndtag være på toppen af sagen. For HP tårn design , håndtaget sagen fjernelse vil være på den side .
3 .
Træk op på sagen fjernelse håndtaget og fjern tilfælde dække . Kig inde i computeren , og find ekspansion slots . Du kan finde udvidelsesstikket huset den nuværende modem ved at lede efter modemet forbindelser på bagsiden af computeren og se, hvilke slot kortet bruger .
4 .
Fjern fastholde skrue, som holder den eksisterende modem på plads, og løft derefter op på kortet for at fjerne det . Tag den nye modem ud af dens beskyttende emballage og placer den, så metallet stikkene er linet op med udvidelsesstikket .
5 .
Anvend fast , men blidt tryk, indtil det modem sidder helt på plads i udvidelsesslot . Udskift holdeskruen oven på ekspansion slot og udskifte computerens dæksel .


Previous:nothing Next:instrukser til refill hp 74 blæk 

Kommentarer

Code:
change