hvordan man DVR til en pc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

DVR , eller digital videooptager , er en tjeneste , der giver dig mulighed for digitalt optage tv-udsendelser , der vises på satellit eller kabel -stationer . Tjenester som parabol nettet og DirecTV tilbyder det , men hvis du ikke ønsker at betale ekstra , kan du bruge din computer til at optage digitalt tv . Det er faktisk kendt som PVR , eller personlige videooptager . Det tager lidt arbejde og computer dygtighed , men hvis du er villig til at investere tid og penge , kan du få dine shows DVR til din computer

Du skal bruge: .
satellit /kabel udbyder .
TV -tuner .


1 .
Køb en TV- tuner . Nogle er eksterne og sættes i USB- porte , mens andre går ind i computeren via PCI /PCI Express-pladser . Der er high definition -tunere og regelmæssig definition tunere . Det hele afhænger af, hvor mange penge du vil bruge .
2 .
Sluk din computer og installere dit TV -tuner . Hvis det er en intern tuner , tage computeren låget af og sæt det i den relevante slot. Hvis det er en ekstern tuner , sætte det i USB-porten. Når tuneren er tilsluttet , skal du tænde computeren og installere den software , der fulgte med tuneren ( en disk med installationssoftware burde have været inkluderet i købet ) . Indsæt den disk , og installationen vil begynde. Klik på " Næste " , indtil det viser en besked mundheld din tv-tuner er blevet installeret .
3 .
Sluk computeren og sæt din satellit eller kabel i TV-tuner . Det kabel, du bruger til at sætte i tv- tuneren , vil blive en coaxial kabel, hvis du bruger kabel eller satellit. Når du har tilsluttet din satellit eller kabel service til TV- tuner , tænde for computeren igen .
4 .
Vælg en PVR software for at bruge . Der er masser af gratis dem , og din cd , der fulgte med tv-tuner skal have en . Der er også betalt programmer, du kan bruge . Microsofts Windows Media Center vil arbejde med de fleste tv- tunere , og det er gratis . En anden mulighed er et program kaldet GB-PVR . Uanset hvilken software du vælger , skal du kontrollere sin liste over understøttede hardware til at sikre din tv-tuner vil arbejde med det . Visse tv-tunere ikke virker med alle operativsystemer og PVR software .
5 .
Start din PVR software og har det gøre en kanal scanning , så det kan finde alle de kanaler, din kabel-eller satellit-udbyder tilbyder . Du kan også vælge tilpassede indstillinger for din optagelse indstillinger , lige hvad format til at optage video i ( AVI , MPEG , WMV , osv. ) , og du kan vælge , hvor det vil spare optaget video .
6 .
Find et show , du vil optage . Hit the record -knappen , og det vil DVR til din computer .

gode råd og advarsler


  • Nogle shows vil ikke optage , på grund af copyright loven . Nogle modeller vil simpelthen ikke optage copyright programmer .


  • Previous:nothing Next:computeren definition af lydkort     

    Kommentarer

    Code:
    change