hvordan man bruger en computer i et badeværelse stall

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-10

Hvis du er på vej , og du skal få lavet noget arbejde , men kan ikke synes at finde et område, hvor du har din egen personlige rum , kan du faktisk prøve et badeværelse stall . Du kan finde badeværelse boder på næsten alle restauranter , indkøbscenter eller hotel . Selv om det ikke er så luksuriøse og rummelige som du måske kan lide, kan det lukke dig ud fra resten af verden og forhindre andre i at se , hvad du laver

Du skal bruge: .
Bærbar computer
.


1 .
Bær din bærbare computer ind i badeværelset i computerens bæretasken . Du ønsker ikke at gå ind med det uden tilfældet i tilfælde af at du har brug for at sætte den ned på noget tidspunkt .
2 .
Placer computeren på skødet og knæ , mens arbejde. Men hvis du har en flad , sikker laptop tilfælde af at du kan placere den bærbare computer på toppen for at placere computeren tættere på dine hænder . De fleste badeværelser har metal rør eller knapper , der kommer ud af bagsiden af toilettet , så du ikke kan præcist placere computeren på ryggen , plus at du måske ikke ønsker at til sanitære grunde .
3 .

Power på den bærbare computer . Du vil være sikker på at batteriet er opladet, inden du går ind i badeværelset boden , fordi mere end sandsynligt en stikkontakt er ikke tilgængelig .
4 .
udføre de opgaver, du har brug for at fuldføre , mens i badeværelse stall . Du kan også få adgang til et trådløst signal . Hvis dette er tilfældet, kan du bruge internettet , mens på badeværelset bås .
5 .
Gem alt arbejde, du er færdig , mens på badeværelset stall ofte i tilfælde af batteriet dør , før du kan finde en chance for at genoplade det .

gode råd og advarsler


  • Du vil måske undgå at skrive på tastaturet , når andre er i badeværelset . Det er svært at fortælle, hvad andre individer vil tænke , når de hører at skrive fra din stall ( eller hvis de selv pleje ) .


  • Previous:nothing Next:refill instruktioner til en Tennessee 350 tonerpatron     

    Kommentarer

    Code:
    change