hvordan man bruger en pc Sims spil på en mac

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-13

Selv om der er Macintosh-kompatible versioner af The Sims , kan du også spille pc-versionen af denne computer spil ved at køre en virtuel maskine på din Mac . En virtuel maskine kan du installere en Windows- operativsystem på din Mac , hvilket igen gør det muligt at installere PC -eksklusiv software på din computer . Boot Camp-assistent program på din Mac giver dig værktøjer til at afsnittet ud en del af din harddisk og installere din Windows OS . Når det er installeret , kan du vælge at starte dit system i Windows eller Mac OS .

Du skal bruge:
Windows OS installations-cd'en
. The Sims installations -cd'en.
Mac OS v.
 10 .
4 eller nyere .


1 .
Klik på " Go " øverst på skærmen og klikke på " Værktøjer " fra drop -down menu .
2 .
Dobbeltklik på " Boot Camp-assistent "-ikonet , og derefter klikke på "Fortsæt " på Boot Camp -assistent vindue .
3 .
Klik på " Partition " derefter indsætte Windows-installation disk i det optiske drev . Klik på " Install " og følg instruktionerne for at fuldføre installationen . Afhængig af størrelsen på din harddisk og hastigheden på din processor , kan installationen tage 45 minutter til en time .
4 .
Tryk på " Eject " -knappen på dit tastatur til at fjerne installationen disken , når installationen er færdig .
5 .
Klik på " Apple " -ikonet øverst på skærmen og vælge " Genstart " fra drop -down menu . Klik på " Genstart " på dialogboksen for at genstarte computeren , og hold ned " Option "-tasten , indtil der vises en dialogboks spørger , hvilket operativsystem ( Windows eller Mac ) til at køre .
6 .
Vælg " Windows " og indsæt Sims installations-cd'en i dit optiske drev . Dobbeltklik på ikonet for " The Sims " på skrivebordet for at starte installationen , som tager fem til 10 minutter at gennemføre. Følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre processen .


Previous:nothing Next:hvordan du brænder en VHS til en cd 

Kommentarer

Code:
change