hvordan man får laptop forsikring

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-16

Laptop forsikring og andre typer af edb- forsikring , giver beskyttelse i tilfælde af skade eller tyveri . Computer forsikring giver mening for hyppige rejser . Uden computer forsikring eller en anstændig garanti , kan udgifterne til reparationer være dyrt . Laptop Forsikringen giver dækning for hændelige skader , hardware beskyttelse , tyveri , oversvømmelse og brand . Selv om det kan være dyrt , er der også computer forsikring planer , der vil give dækning for software . Laptop forsikring er mere almindelig i Storbritannien , selv om det kan købes næsten overalt . Før du køber bærbar computer forsikring , eller virkelig nogen form for computer forsikring , der er et par vigtige ting at tage hensyn considersation . Computer forsikring måske eller måske ikke være et klogt valg for dig
en
Sammenlign bærbare forsikring og rådighed dækning at hver enkelt plan tilbyder . Computer forsikringsdækning varierer , men det er vigtigt at sørge for , at du har en skade . Nogle computer forsikring planer vil give dig mulighed for at angive, at du kun ønsker en bestemt type covereage , så du ikke behøver at betale for noget , du ikke vil rent faktisk har brug for. Hvis du ofte sætter din computer på vej til forretning eller ferie , så er der computer forsikring planer , der har international dækning for . Det er meget vigtigt at sikre , at den bærbare Forsikringen dækker skade internationalt , hvis du rejser ud af landet . Sammenlign computer forsikring og tale med en agent, der kan besvare alle dine spørgsmål .
2 .
Sammenlign bærbare forsikringsomkostninger at det dækkede beløb , og faktor i størrelsen af din fradragsberettigede . Laptop forsikring ikke erstatte dine eksisterende garanti , så det ikke dækker almindelig slitage . Computer forsikring normalt beskytter ikke mod virus eller software , selv om der er nogle laptop forsikring planer, der gør , men det kan være dyrt . Et realistisk eksempel til bærbar forsikring er , at hvis en laptop koster $ 75 om året , med en selvrisiko på omkring halvtreds dollars , bør den bærbare computer forsikringsdækningen være omkring tre tusind dollars . Computer forsikring har strenge guidlelines til det beløb , der vil blive omfattet, men i tilfælde af tyveri , en gennemsnitlig bærbar forsikring dækker genanskaffelsesomkostninger for den aktuelle værdi af den bærbare computer . Hvis du har en ældre bærbar , kunne den have lavere dækning erstatning . Det er vigtigt at tale med en agent og stille en masse spørgsmål .
3 .
Sørg for at du helt forstår dækning under din bærbare computer forsikringspolice . Det kunne ende med at koste en masse penge , hvis der sker noget , og din politik vil ikke give dækning . Til bærbar forsikring , vil forsikringsselskabet betale for et tab , der er tilfældigt , så hvis din bærbare computer var i din Aflåst og nogen brød ind og stjal det , ville du modtage dækning , men hvis dørene blev overladt unlcoked , ja så ville du ikke modtage dækning . Printere og scannere måske eller måske ikke være omfattet af computer insurane så du skal finde ud af , om det er et problem .
4 .
Overvej dit fradragsberettigede beløb , og beslutte, om bærbar forsikring, selv giver mening for din computeren. Hvis du har en billig og billig bærbar så det ikke giver nogen mening at betale en høj selvrisiko , da det naturligvis ville næppe være dækket på alle efter den fradragsberettigede er betalt . Den fradragsberettigede skulle betales først , før den bærbare computer forsikring ville være at betale noget. Og endnu vigtigere , hvis din computer ikke er meget værd så er det sandsynligvis ikke engang værd at få computeren forsikring på alle . Hvis det ved et uheld blev beskadiget eller stjålet , ville det koste mindre at erstatte det end at betale udgifterne til bærbare forsikringspræmier .

gode råd og advarsler


 • Vælg computer forsikring klogt-find en god virksomhed
 • Find ud af om reparation procedurer og , hvor det selskab håndterer reparationer
 • Find ud af det minimum politik betegnelse for den bærbare computer forsikring you're overvejer
 • Vær parat til at yde gemme kvitteringer som bevis i tilfælde af , at du skal indsende en bærbar computer forsikringskrav


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en harddisk uden vinduer   

  Kommentarer

  Code:
  change