hvordan man holder en bærbar computer batteri i live

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-21

Dagens laptop lithium-ion- batterier har en levetid på to til tre år , og batterierne behøver ikke at være helt afladet før du kan genoplade dem igen . Men dens tilrådeligt at aflade batteriet hver 30 gebyrer for at bevare den indbyggede måling, som viser, hvor meget strøm tilbage. Du kan hjælpe med at holde din bærbare computer batteri i live på flere måder , men også overveje at købe en ekstra batteri , samt
1 .
Dim din bærbare LCD-skærm . Baggrundslyset bruger en masse strøm til skærmen . Sænk grafik opløsning ved at justere eller slukke for avancerede grafik funktioner eller drivere for at holde batteriet i live længere .
2 .
Luk alle programmer , der kører i baggrunden på din bærbare computer . Du kan hjælpe forlænge batteriets levetid ved at lukke alle programmer , som du ikke bruger i øjeblikket .
3 .
Deaktiver WiFi og Bluetooth-funktioner til at hjælpe spare strøm og forlænger batteriets levetid . Brug ikke USB ( universal serial bus ) enheder , såsom en ekstern harddisk , som bruger en masse strøm og kan tømme batteriet strømforsyningen hurtigt .
4 .
Brug el saver i Windows . Gå til " Control Panel " og vælg "Power Option "-funktion , og vælg en magt ordning, som kan hjælpe med at spare energi og strøm . Den funktion er designet til at hjælpe med at holde din bærbare computer mod overophedning og batteriet i live længere .
5 .
Fjern cd -eller dvd -diske fra din bærbare computer DVD -drev . CD /DVD -drev vil konstant spin og unødvendig dræne batteriets strøm , når diske er inde .
6 .
Undgå at lægge din bærbare computer på toppen af en pude , tæppe eller andre bløde overflader . Køb en afkøling pad , når du bruger din bærbare computer på skødet for at hjælpe med at holde det fra overophedning , især hvis du planlægger at bruge den i længere tid .
7 .
Afstå fra at spille 3D-spil , der arbejder med multimedie-applikationer eller se videoer . Disse typer af programmer kan forbruge en stor strøm. Det er bedre at bruge dem , når batteriet er sluttet til en stikkontakt .

gode råd og advarsler


 • Hvis batteriet har mindst en 40 procent venstre afgift , sætte den i køleskabet i en kort tid , men ikke gemme det i fryseren , fordi for meget kondens kan beskadige batteriet .
 • Opbevar ikke din bærbare computer på et sted , hvor lufttemperaturen overstiger 80 grader Fahrenheit . Steder som en overophedet bil eller udendørs gårdhave eller veranda kan forårsage den bærbare batteriet overophede hurtigere .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre chip på en blækpatron   

  Kommentarer

  Code:
  change