hvordan man kan ændre chip på en blækpatron

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-21

De fleste af de nye patron modeller i disse dage har chips installeret på dem . Funktionen af disse chips er at underrette printeren, når patronen løber tør for blæk . Hvis du ved et uheld skader den chip , kan du erstatte det nemt . Enten købe en ny chip eller fjerne én fra en arbejdsgruppe patron og læg det på en nonfunctional patron

Du skal bruge: .
Printer
Patron .
Ny chip .
Barberblad .
Skruetrækker .


1 .
Følg din computers procedure for at flytte patron til at fjerne position . Før du tager ud patronen , skal du afmontere printeren . Også , afbryde USB -eller parallel interface kabel . Hvis du ikke afbryder strømmen , de korrupte data fra printeren ( hvis nogen ) kunne være skrevet på den nye patron chip , der kan føre til permanent fejl .
2 .
Fjern eksisterende chip . Tag en enkeltsidet barberblad og fjern overskydende plastik i bunden af den chip rum , der holder chip . Ved at fjerne denne plastik , vil du være i stand til nemt at lirke chippen ud med en skruetrækker eller en kniv klinge .
3 .
Tag den nye chip og skub det ind i chippen rummet . Tving ikke chip i løbet af de overskydende plastik eksisterende på toppen af rummet . Hvis chippen ikke klikker på sin plads , så tag den ud og anvende en lidt superlim på bagsiden af chippen til at holde det på plads . Men , mens du gør det , skal du være meget forsigtig med ikke at lade limen røre puder . Du behøver ikke nogen lim , hvis chippen klikker på plads .
4 .
Sæt patronen tilbage i printeren . Tænd for strømstikket på printeren , og tilslut interfacekablet igen .
5 .
Forsøg ikke at sætte en patron i printeren uden en chip , da det kan forårsage permanent skade på printer samt patronen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere mærke af RAM til OSX 

Kommentarer

Code:
change