hvordan man kan ændre farven i en hp 1040 fax

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-03

Hewlett-Packard 1040 faxmaskine er en fax maskine , kopimaskine og telefon rullede ind ¨¦t stykke udstyr . Det er et stort aktiv for et hjem eller forretning kontoret , som du kan acceptere faxer og kopiere vigtige dokumenter , alle fra den samme maskine . Med alle dets muligheder , vil du opdage, at du skal ændre blækpatronen efter en tids brug. Ændring af HP 1040 blækpatron er let at gøre , men du skal følge et par skridt for at sikre dig at gøre det ordentligt

Du skal bruge: .
Ny HP 1040 blækpatron .


1 .
Forbered den nye patron ved at fjerne det fra indpakning , og fjerne den beskyttende tape .
2 .
Tryk patronen adgang knappen , som er den første knap til venstre for tastaturet øverst på HP 1040 . Dette vil flytte blæk transport til centrum , hvor det er nemt tilgængelige .
3 .
Træk kontrolpanelet døren nedad og læg det åbent .
4 .
Løft på coveret til blæk rum .
5 .
Påfør let tryk på blækpatronen og derefter trække den mod dig selv. Når det frigiver , løft det op af blæk transport .
6 .
Sæt den nye blækpatron i kammeret , med kontaktpunkterne over for i og etiketten udad . Tryk forsigtigt i og ned på kassetten , indtil den klikker på plads .
7 .
Luk låget til blækpatronen området , og luk derefter Kontrolpanel .
8 .
Tryk på "Start /Enter " knappen på HP 1040 , som er den store runde knap nederst til højre side af kontrolpanelet . Dernæst vil du nødt til at skubbe enten tallet "1 "eller " 2 " på tastaturet .
9 .
Tryk på " 1 " , hvis du har indsat en ny blækpatron , eller " 2 " , hvis du har indsat en brugt patron. Dit valg vil hjælpe din faxmaskine holde styr på blækniveauet i patronen . Du er nu parat til at acceptere faxer igen .

gode råd og advarsler


 • Det er bedst at helt tom en blækpatron fuldstændigt, inden batteriet . Blækniveauerne er svære at kontrollere brugte patroner .
 • Rør aldrig metal- kontakt punkter på en ny blækpatron , da dette kan påvirke , hvor godt det udskrives .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan annullere et udskriftsjob på en HP LaserJet 4 plus   

  Kommentarer

  Code:
  change