hvordan man kan fjerne tastaturet fra en ASUS G2S bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-23

Udskiftning af laptop tastatur i en Asus G2S laptop er en simpel opgave , hvis du ved hvad du gør . Der er en hurtig måde at skille din bærbare computer for at få adgang til komponenterne inde i computeren . Det er let at blive intimideret af tanken om at tage hinanden computeren . Heldigvis , alt hvad du behøver, er et par grundlæggende redskaber og en grundlæggende forståelse af computerens anatomi

Du skal bruge: .
lille stjerneskruetrækker
Lille flad skruetrækker .


1 .
Sluk din bærbare computer , og frakoble din batteripakke og eventuelle diverse tilbehør . Det er aldrig sikkert at arbejde på en computer , mens tilsluttet en strømkilde . Vent 10 minutter, inden du forsøger at fjerne den bærbare 's tastatur .
2 .
Find skruen i bunden af den bærbare computer kabinettet , og fjern derefter skruen med en stjerneskruetrækker . Sæt skruen til side .
3 .
Brug en lille , flad skruetrækker til at lægge pres på de to små sorte klip øverst på tastaturet , indtil tastaturet er separate fra de klip .
4 .
Grab " ESC "-tasten med en finger derefter løfte tastaturet ud af huset .
5 .
Flip tastaturet frem, indtil du kan se vedlagte fladkabel . Brug den flade skruetrækker til at lægge pres på den hvide kant båndkabelstikket . Hold anvende pres indtil båndkablet helt frakoblet .
6 .
Sæt tastaturet nedad på en flad overflade .

gode råd og advarsler


  • Brug ikke for meget pres på den sorte klip . Dette kan medføre de klip til at glide ned i bundkortet , og du bliver nødt til at skille hele computeren til at hente dem .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke en Pentium 4 3,0 processor     

    Kommentarer

    Code:
    change