hvordan man kan forhindre tab af data i otte trin

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-16

Tab af data kan være meget ødelæggende for både enkeltpersoner og organisationer.
Det er meget tydeligt , at fordelene ved at anvende informationsteknologi til at håndtere og behandle vigtige oplysninger er enorme . Men dette ikke garantere sikkerheden af dine data . Af denne grund , at bruge nogen et edb-baseret system til at gemme data bør bestræbe sig på at beskytte det . Denne artikel sætter fokus otte forskellige måder at forhindre tab af data,
1
Beskyt dit system med antivirus -software .
Den første ting at gøre, er at beskytte dit system . Må ikke surfe på nettet uden at installere antivirusprogrammet installed. When en computer er inficeret med virus og orme , kan systemet blive beskadiget og dette kan resultere i tab af værdifulde data . Det er derfor tilrådeligt at have en meget god antivirus program installeret og opdateret regelmæssigt .
2 .
Beskyt din pc system fra ondsindede angreb .
En computer system kan skadeligt angrebet af hackere , der forsøger at få fat i dine personlige oplysninger eller bare ud til korrupte dine data . Installation af en firewall vil minimere risikoen for en sådan ondsindede angreb .
3 .
har et godt register .
En bruger kan ved et uheld slette en meget vigtig fil eller data . Det meste af tiden , brugeren opdager , at oplysningerne mangler kun, når data er nødvendig. Utilsigtet sletning af data kan forekomme , når du bruger en enkeltstående computer , netværk maskine eller et management informationssystem . En simpel løsning er at være forsigtig så meget som muligt , gennemgå dit arbejde og sørg for at have en god anmeldelse og management system på plads .
4 .
Tænk før du sletter en fil .
En bruger kan forsætligt slette data eller fil fra en harddisk , når de tror , de ikke har brug for det mere . Mange mennesker får hektisk , når de har slettet en fil og har også tømt deres papirkurven . Men det er stadig muligt at inddrive sådanne filer . Løsningen er at sikre, at du ikke behøver en fil eller data længere , før du sletter den .
5 .
Threat dit system med Care .
Korruption af dine filer kan føre tab af data . Filer på computeren kan blive beskadiget på grund af strømsvigt , forkert nedlukning af et edb -system og hardware eller software fejl . Den software, du bruger dagligt som tekstbehandling dokument eller din database dokument undertiden svigter, og går ned og kan forårsage tab af data . Når disse sker , er din computer processer standset brat , og visse filoprettelse proces er aborteret , hvilket resulterer i filen korruption. Gør dit bedste for at lukke programmer og lukke computeren ned systemet rigtigt . Også , altid skal du sørge indstille din computer til at modtage automatiske opdateringer af din software og operativsystem for at mindske risikoen for software fejl .
6 .
vedligeholde dit system.
Sørg for at du har en pc vedligeholdelse rutine . Brug en disk oprydning nytte , der er kompatibel med dit styresystem at rense din computer . Dette vil slette stumper og stykker, der æder din plads på harddisken , herunder filer, såsom cookies og midlertidige filer downloadet fra internettet . Generelt gør brug af den software utility programmer , der blev præ installeret på din computer for at holde det kørende .
7 .
Backup din harddisk jævnligt .
Fysisk skade på en harddisk kan føre til harddisk fejl . Fysisk skade kan opstå som følge af forkert håndtering af hardware eller naturkatastrofer såsom oversvømmelser , brand eller pludselige strømstød eller fiasko . Hvis en harddisk uheld tabes eller ramt, kan den resulterende traume medføre tab af data . Der er ikke meget man kan gøre i tilfælde af naturkatastrofer , bortset fra at have dine data bakkes op andre steder , for eksempel online- storage-systemer kan være meget nyttige til dette formål . En anden god mulighed er at bruge ekstern harddisk opbevaring som en backup -system .
8 .
Lad professionelle håndtere dine hardware .
En bruger kan ved et uheld omformatere en harddisk . Når harddisken er omformateret data ville være tabt. Men der er ingen grund til panik på dette punkt, da data recovery eksperter kan bidrage til at genoprette dataene. Løsningen er i dette tilfælde ikke at rode med hardware , hvis du ikke er en ekspert . Altid spørge eksperterne , hvis du har at gøre nogle grundlæggende ændringer til din computer system .

gode råd og advarsler


  • trin involveret i forebyggelse af tab af data er ganske ligetil og simpelt. Men , vel vidende, hvad de skal gøre alene er ikke nok snarere , at tage enhver nødvendige forholdsregler for at holde dine data gemmes er mere givende .


  • Previous:nothing Next:hvordan man får laptop forsikring     

    Kommentarer

    Code:
    change