hvordan man kan genopfylde blækpatroner til en HP c8773a

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-16

Hewlett-Packard 's Photosmart printer linje , som navnet antyder , er gearet meste mod fotoprint . Printere omfatter flere foto-gearet funktioner . Et foto-venlige aspekt af Photosmart printer linje er , at printere bruger separate blækpatroner for hver farve blæk , i stedet for en farvepatron og en sort patron ligesom de fleste printere . HP C8773a patron er en 8 ml gul patron forenelig med Photosmart linje . Den separate blækpatroner i Photosmart printere gør det nemmere at spare penge ved at udskifte kun patron til den farve , der er tom . Du kan spare endnu mere ved genpåfyldning patroner i stedet

Du skal bruge: .
Genopfyldelige HP C8773a patron
Avis .
Sprøjte med kanyle .
HP C8773a blækpatron gul blæk .


1 .
Forsøg at genopfylde kun en genopfyldning HP C8773a patron . HP C8773a patron , der leveres som standard i en Photosmart printer er ikke til genopfyldning . Du kan finde genopfyldning 8 ml gul patroner til Photosmart printere online ( se Resources afsnit) .
2 .
Læg avis over overfladen , hvor du kommer til at fylde HP C8773a patronen . Placer patronen i midten af avisen .
3 .
Tag stikket ud af hullet i toppen af patronen . Stikket er blødt og er normalt let at trække ud.
4 .
Tag hætten af sprøjten og vedlægge en nål til spidsen . Åbn flasken med HP C8773a gule blæk og dyppe spidsen af nålen ind i blæk . Træk forsigtigt på stemplet for at fylde sprøjten med 8 ml af gul blæk .
5 .
Stik kanylen ind i hullet på patronen forsigtigt . Når spidsen af nålen rører bunden af patronen , træk lidt tilbage og begynde at skubbe stemplet at injicere blæk langsomt ind i patronen .
6 .
Return stikket til hullet i toppen af patronen , når patronen er fyldt . Tør nogen blæk fra ydersiden af patronen og returnere patronen til Photosmart printer .

gode råd og advarsler


  • Mens nogle mennesker vælger at smelte et hul i plast af en original HP- C8773a blækpatron med henblik på at fylde patronen , er det sværere at fylde hullet og blækket er langt mere tilbøjelige til at sive ind i printeren . Det er ikke tilrådeligt at forsøge at genopfylde de ikke-genopfyldelige patroner , der fulgte med printeren .


  • Previous:nothing Next:Hvordan skifter jeg mellem to skærme ?     

    Kommentarer

    Code:
    change